Jump to content

e-spoleczenstwo*pl, fotocard*pl

Recommended Posts

Posted
Ehh.. za kawę tyle ostatnio płaciłem. Sprzedaż (tzn. "zbyt"), ok. Pzdr.

I to jest kolejny dowód na to, że ludzie zajmujący się handlem domenami są dobrze sytuowani materialnie (zaryzykowałem taką tezę w swojej głowie prawie na początku jak dołączyłem do użytkowników tego forum). Ja kawę pijam bardzo rzadko (jak w pracy od czasu do czasu asystentka lub praktykantka/stażystka zapyta czy mi zrobić, to nie pogardzę), ale 30 zeta za kawę :)

Wiem, wiem ... są restaurację, gdzie zapłaciłbym może i 100 zł za filiżankę tego napoju (a może i więcej, gdyby była zrobiona z ziaren wcześniej przepuszczonych przez układ trawienny zwierzątka - ten gatunek kawy, wypuszczony z tylnej części ciała wraz z odchodami jest podobno najdroższy na świecie).

Sprzedaży nie ma co gratulowac za bardzo, bo rzeczywiście te kwoty wystarczają na kilka dobrych browarów, ale jest jak to mówią do przodu :P

S.F.

alpine5

Posted
MHM :P

Dobra choć taka sprzedaż niż żadna..... :)

Mam sporo domen złapanych, które po czasie oceniam jako chybione, więc wystawiam je po kosztach. I tak dobrze, że znajdują się na nie chętni, bo tak bym miał sporo strat.

Posted

Domeny to niewdzięczny biznes.

"Zycie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiesz, co ci się trafi"

Tak więc, aby do przodu. Strat nie chcemy, więc tanio sprzedajemy.