Jump to content

Recommended Posts

Posted
redakcje.pl - czy ta domenka jest aż tak bardzo zła, nikt nie chciał w jej zarejestrować. Jakie wasze są opinie?

No raczej nikt jej nie odkupi :P

Wg. mnie ma taką samą "wartość" jak redakcjo.pl, redakcji.pl.. - nic, niestety..

Posted (edited)

No cóż, myślałem postawić katalog z wykazem redakcji w Polsce, ale jeśli tak wielka nindża, to trzeba będzie zrezygnować z pomysłu. :P

Edited by kwalejko
Posted
No cóż, myślałem postawić katalog z wykazem redakcji w Polsce, ale jeśli tak wielka nindża, to trzeba będzie zrezygnować z pomysłu. :P

Postaw taki katalog i ugrupuj wg tematyki. Na pewno znajdą się osoby którym coś takiego się przyda, np. ci którzy piszą komunikaty prasowe i sami chcą je wysłać do poszczególnych redakcji, albo osoby które chcą się z nimi skontaktować w prywatnych sprawach. Zarabiać możesz na sprzedaży adresów, np. ktoś szuka redakcji z dziedziny IT, to kupuje taki pakiet danych kontaktowych.

Posted

Domena wydaje się fajna. Oglądałem ją z każdej strony, miałem ją dodaną do przechwycenia w dropped, ale jakoś nie znalazłem dla niej sensownego zastosowania. Spis redakcji przyszedł mi do głowy, ale komu będzie chciało się to robić? :P