Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bardzo mi się podoba B) Minimum pięc grubych cyfr jak nic ;)

Edited by Michal
Posted

cóż powedzieć bardzo dobra. poza tym bardzo lubię jak ktoś zbiera domeny w konkretnych branżach i powoli krok po kroczku zajmuje coraz więcej i więcej domen z danego obszaru. trochę to pachnie monopolem w przyszłość, a monpol jest dobry tlyko dla własciciela B)

Posted
cóż powedzieć bardzo dobra. poza tym bardzo lubię jak ktoś zbiera domeny w konkretnych branżach i powoli krok po kroczku zajmuje coraz więcej i więcej domen z danego obszaru. trochę to pachnie monopolem w przyszłość, a monpol jest dobry tlyko dla własciciela B)

no a Ty nie zagarniasz wszystkiego o czworonogach ? ;)

domena wiadomo, super!!

pzdr.

d.

Posted (edited)

Bardzo Dobra Domena ;)

Jak doszło do transakcji? ;) Przez jaki system aukcyjny? Czy bez pośredników? :P I wyjadaczy prowizji? ;)

koty to tez czworonogi ???? czy tylko psy ??

Wydaje mi się, że kot też ma cztery nogi? B) Chyba, że dawno kota nie widziałem, coś się zmieniło? :P

Edited by Bert
Posted
Minimum pięć dych za jedną wizytę u neurologa ;)

Chyba za powiedzenie mu dzień dobry w gabinecie. Za resztę zapłacisz kartą....( tu wpisać nazwę karty )

B);):P

domena spoko wypasiona

;)

Posted
Bardzo mi się podoba B) Minimum pięc grubych cyfr jak nic ;)

To tylko jedna ze specjalizacji w medycynie. Chcialbym wierzyc, ze ta domena wyciagnie 1/10 z ceny lekarze.pl. I nie ma tu znaczenia ile zarabiaja najlepsi nawet lekarze, bo nie mozna sie tym kierowac w wycenie. Owszem, mozna na niej zrobic aliasy, czy katalog gabinetow i w tym przypadku jesli znajdzie sie dobry inwestor, mozna bedzie wyciagnac wiecej niz 1/10 z ceny lekarze. Zycze jak najlepiej ;)

Posted
To tylko jedna ze specjalizacji w medycynie. Chcialbym wierzyc, ze ta domena wyciagnie 1/10 z ceny lekarze.pl. I nie ma tu znaczenia ile zarabiaja najlepsi nawet lekarze, bo nie mozna sie tym kierowac w wycenie. Owszem, mozna na niej zrobic aliasy, czy katalog gabinetow i w tym przypadku jesli znajdzie sie dobry inwestor, mozna bedzie wyciagnac wiecej niz 1/10 z ceny lekarze. Zycze jak najlepiej B)

Jakbym był neurologiem to na pewno chciałbym mieć taką domenę jako adres internetowy i myślę że na tej zasadzie można najwięcej z niej wyciągnąć.

Posted (edited)
Jakbym był neurologiem to na pewno chciałbym mieć taką domenę jako adres internetowy i myślę że na tej zasadzie można najwięcej z niej wyciągnąć.

Nazwy zawodow czy specjalizacji w liczbie pojedynczej sa bardzo fajne jednak mysle, ze pojedyczny lekarz nie da wiecej niz okolie 20k a byc moze nawet i tyle zaden nie da.

Oczywiscie domena bardzo fajna B)

Edited by heden.pl
Posted
Nazwy zawodow czy specjalizacji w liczbie pojedynczej sa bardzo fajne jednak mysle, ze pojedyczny lekarz nie da wiecej niz okolie 20k a byc moze nawet i tyle zaden nie da.

Oczywiscie domena bardzo fajna B)

Jeżeli chodzi o dzień dzisiejszy to racja, ale moim zdaniem jest bardzo realne iż w przyszłości takie domeny wśród takich osób będą bardzo pożądane.

Posted

piękna ....zdrowie to bardzo komercyjna dziedzina,

o cenie nie ma co dyskutować bo dla każdej grupy zainteresowanych będzie inna

może ją użyć lekarz

może firma stawiająca serwis o neurologii lub katalog gabinetów neurologicznych

tak czy inaczej gratulacje B)

Posted
Jakbym był neurologiem to na pewno chciałbym mieć taką domenę jako adres internetowy i myślę że na tej zasadzie można najwięcej z niej wyciągnąć.

Michal, ale jestes domeniarzem, a 99% neurologow nie wiedzialoy co z takim czyms zrobic. Pisalem juz wiele razy - patrzcie na to oczyma danej grupy docelowej, specyfiki tej grupy, a nie domeniarza. Sama domena tak jak pisalem i wg mnie max 1/10 ceny lekarze.pl i to przy dobrych wiatrach. Ale skoro Seles ma na nia pomysl, to za jakis czas pewnie inwestycja sie zwroci B)

Posted
[...]

Jak już ktoś wspomniał, z czasem będziesz monopolistą w branży medycznej B)

[...]

hehe, bez przesady, nie mam takich ambicji. Inni mają więcej domen z tej branży. Inwestuję po prostu w to na czym się znam. ;)

Sprzedaję też medyczne, nie chomikuję. ;)