Jump to content

Recommended Posts

Posted

dla oderwania się na chwile od spraw świstaka, komitetów, stowarzyszeń prosze was o ocenę i wycenę domeny

nawozy.pl

jakie waszym zdnaniem są realne ceny w transakcjai D2D i dla klienta końcowego

będe wdzieczny za wszelkie wyceny i opinie

pozdrawiam

Posted

xx xxx powinieneś wyciągnąć sądząc po tym jak hojni są pracownicy branży w stosunku do osób decydujących o sprzedaży nawozów w marketach

Oczywiście pod warunkiem że cała kasa na marketing nie idzie w tej branży jako "bułgarska waluta" pod stołem -_-

Posted (edited)

Ja też. :)

Co tu dużo mówić - bogata branża, gratuluję zakupu, swoją drogą ciekawe, gdzie i od kogo to można zakupić takie domeny. -_-

A co do ceny to pięć zer murowane.

Edited by thomaso
Posted

No może przesadziłem, dziś to chyba faktycznie nie jest realne, ale nie jest powiedziane, że networker musi sprzedać taką domenę jutro lub w przyszłym tygodniu, w dalszej przyszłości taka kwota może być osiągalna, po coś powstają te lobbystyczne stowarzyszenia. -_-

A d2d to w ogóle ciężko oszacować cenę, bo takich domen raczej się już nie sprzedaje d2d.

Posted (edited)
jak widzę taki domeny w tym dziale to od razu wiem do kogo należą smile.gif

Co prawda, to prawda.

Bardzo piękna domena.

Myślę, że w tym momencie 5 zer nie, chyba że "Azoty" tarnowskie zakupiłyby -_- ale tam kryzys duży jest i zwalniają pracowników,

ale na 5 iksów zasługuje jak najbardziej.

Edited by yarowa
Posted

Domena z wyższej półki. Na rynku D2D nie przekroczyłaby pewnie 10k, ale klientowi końcowemu wstyd sprzedawać za mniej niż 20-25k. Z tym że.. chyba jeszcze nie teraz.