Jump to content

carservice.pl / ekwiatki.pl

Recommended Posts

Posted

witam, proszę o orientacyjną wycenę następujących domen:

carservice.pl (pod tą domeną mieściła się strona warsztatu samochodowego, ale właściciel najwidoczniej zapomniał jej opłacić)

ekwiatki.pl

konsultingprawny.pl

tuneryradiowe.pl

liczydło.pl

Posted
carservice.pl (pod tą domeną mieściła się strona warsztatu samochodowego, ale właściciel najwidoczniej zapomniał jej opłacić)

ekwiatki.pl

też mnie ciekawi bo miałem podbijać w aukcjach ale ostatecznie odpuściłem sobie... na kilka stówek u klienta końcowego można liczyć w pierwszej, w drugiej pewnie też...

a pozostałe domenki niestety bez potencjału, bez szans na dobrą cenę... (cenę <= rejestracji) :]

Posted

kwiatki.pl zeszly na aukcji za 18 tys bodajze wiec liczylbym w granicach ok 30 % tej ceny a carservice to dobra domena idealna dla warsztatu lub sieci sklepow z usugami motoryzacyjnymi dlatego nicze na czterocyfrowa sume

Posted
kwiatki.pl zeszly na aukcji za 18 tys bodajze wiec liczylbym w granicach ok 30 % tej ceny a carservice to dobra domena idealna dla warsztatu lub sieci sklepow z usugami motoryzacyjnymi dlatego nicze na czterocyfrowa sume

Jakieś mało realne kwoty podałeś...

ekwiatki.pl może za średnie xxx się sprzeda...

Uzasadnienie: pełno tego typu firm jest już na rynku:

-pocztakwiatowa.pl

-roze24.pl

-e-kwiaty.pl

-kupkwiaty.eu

-giftservice.pl

-iprezenty.pl

Długo można jeszcze tak wymieniać...

Swoją drogą jest jeszcze pełno możliwości w rejestracji... jak widać

Odnośnie domeny CarService.pl -> pamietaj, że to Polska.

Jak mi kiedyś ktoś napisał - "nie przeceniaj zdolności lingwistycznych Polaków" :rolleyes:

Posted

ekwiatki.pl fajna - sam mialem to lapac... Dla kwiaciarni jak znalazl.

tuneryradiowe.pl coraz mniej tego. Poza tym, teraz kupuje sie kombajny multimedialne, wszystkomajace.

#tuneryHD*pl

#dekoderyHD*pl

#sprzetHD*pl

...

#KwiaciarniaNaJurze.pl

Posted

teraz jeszcze jedno pytanie!

kwiaciarnia ekwiatki (com, com.pl) jest zainteresowana zakupieniem domeny ekwiatki.pl, ale jest to zależne od ceny jaką zaoferuję

kwiaciarnia powstała przeszło 30 lat temu, znajduje się w samym centrum miasta

myślałem o cenie ~ 5k , zaoferowalibyście na moim miejscu taką cenę?

Posted
teraz jeszcze jedno pytanie!

kwiaciarnia ekwiatki (com, com.pl) jest zainteresowana zakupieniem domeny ekwiatki.pl, ale jest to zależne od ceny jaką zaoferuję

kwiaciarnia powstała przeszło 30 lat temu, znajduje się w samym centrum miasta

myślałem o cenie ~ 5k , zaoferowalibyście na moim miejscu taką cenę?

Nie....

Posted

Moim zdaniem kwota 5k jest bardzo wygórowana jak za taką domenę. W normalnym wypadku nie liczyłbym na więcej niż średnie xxx, jednak tutaj potencjalnym kupującym jest osoba, której powinno zależeć na zakupie. Zjedź trochę z ceny i zaznacz, że kwota do negocjacji.