Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
A w życie po śmierci ? Kto mi pożyczy paredziesiat tyś ? Po śmierci oddam -_-

Prosiłbym Cie o nie wypowiadanie się w taki sposób. Odczuwam ironię z twojej strony.

Jeżeli nie masz nic ciekawego do przekazania, to lepiej milcz.

To że jesteś ateistą nie znaczy, że wszyscy nimi są.

Jestem chrześcijaninem i jestem z tego dumny.

Edited by Bert
Posted

Ja rozumiem że to dział "na każdy temat", ale mimo wszystko uważam że w złym guście jest wrzucanie na forum o domenach tematów politycznych, religijnych i innych „kontrowersyjnych”.

Posted (edited)
Prosiłbym Cie o nie wypowiadanie się w taki sposób. Odczuwam ironię z twojej strony.

Jeżeli nie masz nic ciekawego do przekazania, to lepiej milcz.

To że jesteś ateistą nie znaczy, że wszyscy nimi są.

Jestem chrześcijaninem i jestem z tego dumny.

Nie jestem ateista a realistą ;) A to 2 różne rzeczy . Poprostu twardo stąpam po ziemi . Ten kolejny ekhm cud to wymysł osoby a dzieki temu miasteczko zrobiło sobie promocję . Ot tyle na temat

Również jestem za nie wrzucaniem tematów politycznych i religijnych

M.M

Edited by DESiGNER
Posted

Głos rozsądku

Uniwersytet odcina się od badań ws. "cudu" w Sokółce:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8..._w_Sokolce.html

Rzecznik poinformował też, że w rozmowie z metropolitą białostockim abp. Edwardem Ozorowskim zaproponował przeprowadzenie szczegółowych oficjalnych badań nad tkanką, ale metropolita miał odmówić, tłumacząc, że sprawa wymaga spokoju.

- ciekawe czemu odmówił :)

Posted (edited)

KatolickiGlos.pl informuje, że każdy człowiek jest powołany do świętości. A więc cuda są możliwe, uwierzmy że potrafimy zdziałać cuda swoja wiarą, umiłowaniem i posługa duszpasterską.

Jest ktoś kto czuwa nad nami. To ja Czuwam.pl

Edited by polo333
Posted (edited)
Ja, ja, mydlmy się! :)

przecież w pełni wierzysz tylko nauce, dlaczego więc w to nie uwierzysz? Czy gdy weźmie próbkę, każdy uniwersytet i szpital na ziemi i potwierdzi to co potwierdzone (przez dwóch naukowców) uwierzysz?

Nic nie napisałeś odnośnie drugiego mojego posta w tym temacie, czyżby Twoje autorytety naukowe zawiodły? :)

Edited by Adam