Jump to content

FIFA11.PL and CentrumSpedycji.pl oraz SklepMebli.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Ile (o ile w ogóle ;) ) może być warta domena CentrumSpedycji.pl ?

Na zapytanie "Centrum Spedycji" google wyrzuca:

473,000 wyników

Dodatkowo wiem iż jest pewna firma o takiej nazwie, która prawdopodobnie ją miała i chyba nie opłacili ;)

Pytam o wycenę, oraz czy ktoś może mi ją "zabrać" sądownie na podstawie iż dana firma posiada taką nazwę i chce zarejestrować powyższy adres.

Proszę również o wycenę: SklepMebli.pl

Dla frazy "Sklep Mebli" google wyrzuca:

5,410,000 wyników.

Dziękuję z góry :wub:

EDUT:

Proszę również o wycenę domeny FIFA11.pl

Edited by enzo
Posted

Wklej sobie do google: "centrum spedycji" bo wynik 473 wyrzuca dla pomyłki 'centrum spedycji" co nie zmienia faktu, że nie jest to ninja a dość rozsądna rejestracja.

centrume.jpg

Firmy spedycyjne to nie są małe jednoosobowe firmy w stylu ostrze noże na podwórku. Dlatego w razie zainteresowania firmy, możesz pokusić się o negocjacje. Nie wiem czy łatwo będzie Ci ją sprzedać, bo strona chyba bardziej nadaje się na serwis - katalog z firmami związanymi ze spedycją.

A domeny nikt Ci nie może zabrać, ale trzeba pamiętać że sądy, arbitraże to w Polsce kabaret i mało mają wspólnego z rozsądkiem czy też logiką a tym bardziej z normalnym sprawiedliwym prawem.

Posted

Ogromnie mnie to cieszy.

Dziękuję za propozycje.

Nie wiem dlaczego pisze że nie mogę otworzyć nowego tematu w ciągu 1440godzinach więc napiszę w tym.

5,410,000 wyników.

przeznaczenie chyba oczywiste ;)

da radę coś z niej wycisnąć? :wub:

Posted
Ogromnie mnie to cieszy.

Dziękuję za propozycje.

Nie wiem dlaczego pisze że nie mogę otworzyć nowego tematu w ciągu 1440godzinach więc napiszę w tym.

5,410,000 wyników.

przeznaczenie chyba oczywiste ;)

da radę coś z niej wycisnąć? :wub:

tu już nie jest tak różowo:

Wyniki 1 - 10 spośród około 8,720 dla zapytania "sklep mebli". (Znaleziono w 0.22 sek.)
Posted
Wyniki 1 - 10 spośród około 8,720 dla zapytania "sklep mebli". (Znaleziono w 0.22 sek.)

Nie wiem dlaczego tak Ci wyświetliło, ja wpisując "sklep mebli" mam 5,390,000 wyników

zaś "sklepmebli" (bez spacji) 4,760 wyników

;)

Posted
Ok, druga domena jest coś warta?

Warta jest przedłużenia jej?

Szczerze to dla mnie "jest tak nie po polskiemu", że nie dałbym grosza ;)

Jednak jak pokazuje forum - nieznane są wyroki...

Ruletka - ja bym odpuścił.

Posted

ok rozumiem, w sumie wiem już prawie wszystko.

Ostatnie pytanie czy SklepMebli.pl jest wart zainwestowania 15zł ?

W sumie pytanie ciekawostkowe bo i tak ją zarejestruję ;) (dobre przeczucie)

Posted (edited)

Przepraszam że już po raz trzeci dodaję kolejną domenę :wub:

Chciałbym poznać wartość domeny FIFA11.pl

Szczerze mówiąc nie znam gry, nie wiem czy taka wersja kiedykolwiek wyjdzie, jednak pomyślałem że skoro były 6,7,8 (...) 10 to może zrobią 11 ;)

google na ten temat mało mówi, lecz gdyby zrobili nową FIFA11 to pewnie coś by się i w google pokazało ;)

Standardowo... proszę o wycenę oraz ewentualne informacje jak można wykorzystać domenę

Edited by enzo
Posted

uważam, że jej nie sprzedasz. Bo kto miałby być klientem końcowym? Napalony fan owej gry, który chciałby zrobić stronkę tylko o FIFA 11? Jest jakaś tam mała szansa, że zgłosi się do Ciebie producent gry - ale tutaj to już jest LOTTO czy będzie chciał za nią zapłacić jakieś grosze czy po prostu odebrać.

Posted

Posiadałem domenę FIFA10.pl

Sprzedałem chyba za 250 zł, myśle, że ciężko będzie uzyskać lepszą cenę, zgłosił się tylko serwis efifa.pl i nie byli chętni do negocjacji.

Na pewno za pół roku odezwą się do ciebie po domenę bo są właścicielami fifa09.pl, fifa10.pl.

Posted
Posiadałem domenę FIFA10.pl

Sprzedałem chyba za 250 zł, myśle, że ciężko będzie uzyskać lepszą cenę, zgłosił się tylko serwis efifa.pl i nie byli chętni do negocjacji.

Na pewno za pół roku odezwą się do ciebie po domenę bo są właścicielami fifa09.pl, fifa10.pl.

Dzięki, właśnie to chciałem usłyszeć.

Swoją drogą głupota nie zna granic, zajęte są wszystkie numery od Fifa11 do Fifa21 ;)