Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dostałem ofertę 150zł za bodydetox.pl i 100zł za vademecumpodatnika.pl

Klienci zgłosili się sami

Chciałem poznać Waszą opinię czy uważacie że jest to max jaki mogę dostać za te domeny?

Posted

Wyciśnij ich !!! ;)

Skoro zgołosili sie sami, to na pewno mogą dać coś więcej... no chyba, że satysfakcjonuje Ciebie ta kwota.

Od czegoś są negocjacje przecież !!

Posted

Cena mnie nie satysfakcjonuje dlatego podbiłem temat tyle tylko ze jak na razie brak ocen jakości w/w domen.

Wg mnie są one warte więcej ale to może być moje subiektywne odczucie a Ci co wiedzą co nieco więcej o domenach mogą być zdania że to ;) a wtedy lepiej brać co dają ;)

Posted
Dostałem ofertę 150zł za bodydetox.pl i 100zł za vademecumpodatnika.pl

Klienci zgłosili się sami

Chciałem poznać Waszą opinię czy uważacie że jest to max jaki mogę dostać za te domeny?

Ja gratuluję. Domeny mają dwa dni i już się sami klienci zgłaszają.

Jak oni się zgłosili?

Posted

Bodydetox.pl zainteresowała się właścicielka salonu kosmetycznego czy też jak ona to woli określać "studia urody" do którego dostarczam sprzęt medyczny (zresztą pomysł na domenę miałem po zauważeniu w gabinecie plakatu reklamującego metodę określaną jako body detox) a vademecumpodatnika.pl nie wiem kto bo dostałem zapytanie z maila na wp.pl

Posted
a vademecumpodatnika.pl nie wiem kto bo dostałem zapytanie z maila na wp.pl

Może jakiś biedny student ;)

Vademecumpodatnika.pl mi się podaba fajna pod blog o podatkach, ale, czy aby nie trudna w pisowni dla przeciętnego podatnika