Jump to content

koperta.pl

Recommended Posts

Posted

Bardzo mi sie podoba ta domena.

Na początku nie miałem pomysłu co by mogło na niej się znaleźć, ale po chwili namysłu osobiście wykorzystałbym ją na generator opisów do kopert gotowych do bezpośredniego wydruku.

Ewentualnie parking ;)

Posted (edited)

Bardzo ładna domena na akcje społeczne: antykorupcyjną ( wolna jest też antykoperta.pl ) lub dla niepełnosprawnych kierowców.

Ew. bardziej tradycyjnie dla producenta kopert.

Edited by Kangur
Posted

Możesz zdradzić gdzie i za ile zakupiłeś taką domenę?

Pomysłu na portal pod nią nie mam, ale z pewnością jej wartość jest niebagatelna

Posted

super domenka i do zastosowania bezposrednio wynikajacego znazwy jak i do szkoły jazdy, organizacji antykorupcyjnej, etc

najwięcej chyba mogłaby wydac szkoła ajzdy na dzień dzisiejszy

Posted (edited)
Jak wyceniacie tę domenę?

koperta.pl

źle mi się kojarzy ;) korupcja, korupcja i jeszcze raz korupcja! :wub:

EDIT:

przypomniał mi się jeden filmik z youtube:

Edited by Bert
Posted (edited)

No niestety, internet wypiera tradycyjną pocztę, także jeszcze parę lat i koperty znikną całkowicie ;) a domena dobra jest dla szkoły nauki jazdy.

Edited by domainer
Posted (edited)

Do mnie jakos nie przemawia.

Na ostatniej liscie od Koziolka nawet mi sie nie rzucila ;) No chyba, ze juz jej tam nie bylo :wub:

No niestety, internet wypiera tradycyjną pocztę, także jeszcze parę lat i koperty znikną całkowicie ;)a domena dobra jest dla szkoły nauki jazdy.

Chcialbys robic prawo jazdy w szkole o nazwie koperta? Dla mnie skojarzenia w tym kierunku niestety negatywne.

Edited by heden.pl
Posted (edited)
super domenka i do zastosowania bezposrednio wynikajacego znazwy jak i organizacji antykorupcyjnej, etc

Przepraszam, ale do akcji antykorupcyjnej to raczej Anty Koperta, Zero Kopert... ale nie koperta, która własnie z łapówką się kojarzy.

najwięcej chyba mogłaby wydac szkoła ajzdy na dzień dzisiejszy

Chyba Szkoła Stania może Szkoła Parkowania (o! ta byłaby przydatna) ale nie jazdy.

Nie róbmy jaj z pogrzebu. Panowie zastanówcie się co, kogo i jak wyceniacie.

Żeby nie wyszło, że tylko krytykuję - firma kurierska, pocztowa to chyba najlepsze wykorzystanie z dodatkowym hasłem mówiącym o tajemnicy korespondencji. Niby oczywiste ale niestety czasami brakuje kurierom wyczucia.

Edited by maryuse
Posted
Chyba Szkoła Stania może Szkoła Parkowania (o! ta byłaby przydatna) ale nie jazdy.

w krakowie jest np szkoła KRAKSA. tak wiec różnie się nazywają

aczkowliek z dwóch danych domen do wyceny dziś wieczorem wybieram kamienierstwo.pl ;)

Posted (edited)
Chcialbys robic prawo jazdy w szkole o nazwie koperta? Dla mnie skojarzenia w tym kierunku niestety negatywne.

Taka szkoła nie musi nazywać się "koperta" ale nie miałbym nic przeciwko, gdyby mieli swoją stronę pod adresem koperta.pl - dla mnie bomba! To o wiele lepsza nazwa niż http://www.alien-naukajazdy.com/ ;)

Edited by domainer
Posted (edited)

Domainer, jaki Ty próżniaczy jesteś ostatnio.

Edited by smg
Posted (edited)

Trochę wiary. ;) Też jestem ciekaw, gdzie ten ranking, jest jakiś ukryty dział na forum?

W sumie jak chodziło o te całe Komitety to pisałem już jak jest. :wub:

Edited by thomaso
Posted (edited)

No facet inwestuje w przyszłość. Za parę lat otworzy firmę o nazwie KRAK S.A. a domeny nikt mu nie odbierze. :wub:

Fakt, różne nazwy szkół prawa jazdy widziałem.... ;)

Edited by maryuse
Posted
Trochę wiary. ;) Też jestem ciekaw, gdzie ten ranking, jest jakiś ukryty dział na forum?

W sumie ciekawy byłby taki ranking ... Osobowości di.pl :wub:

Posted (edited)
To kiedy zasłaniamy autorów tematów? ;)

wszystko w temacie domeny ... ;)

fajna, generyczna ale z zastosowaniem ciężko

jeżeli już nawiązanie do korupcji to raczej nie -anty ale właśnie jako skrzynka kontaktowa :P : gdzie kupić maturę, prawko mecz orange ekstraklasy :P

na antykorupcyjną polecam manuspuris o ile wolna w .pl

aczkowliek z dwóch danych domen do wyceny dziś wieczorem wybieram kamienierstwo.pl ;)

tak się nazywa Cracovię może stąd nazwa :wub:

Edited by Guest