Jump to content

Recommended Posts

Posted
950 zł. Zamierzam postawić na domenie serwis ogłoszeniowy o pracy dla Polaków mieszkających lub pragnących wyjechać do USA.

Raczej nie przepłaciłeś. Cena wg mnie jest adekwatna do wartości domeny.

Nie zapomnij o bardzo solidnej części informacyjno-poradnikowej. Ogłoszenia ogłoszeniami, ale musisz zadbać o wysokiej jakości treść, która przyciągnie zainteresowanych.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w realizacji serwisu!

Posted

Kwota jak dla klienta końcowego nie jest zbyt wygórowana, więc moim zdaniem nie przepłaciłeś.

Życzę cierpliwości w prowadzeniu portalu. Oby nie skończyło się na samym kupnie domeny i chęciach.

Posted

Tak jak inni potwierdzam. Jeśli domena na własne potrzeby to cena jest ok.

Też niekiedy potrafię pojechać z licytowaniem znacznie powyżej normy jeśli mam jakiś plan w związku z domeną.

Posted

tak prawdę mówiąc, w planach mam postawienie około 20 stron nt. pracy. Bo nazbierało się tych domenek: np. pracawkanadzie.pl, pracawrosji.pl, pracawkraju.pl, pracawportugalii.pl, pracawdanii.pl i inne...

No i kończę pisanie skryptu pod takie właśnie stronki.

Pierwszy ujrzy światło dzienne w przyszłym tygodniu, będzie dla osób anglojęzycznych i dotyczył będzie branży budowlanej.

Krzysztof