Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie !

Po przeczytaniu paru ogłoszeń o spotkaniach nabraliśmy z Danielem chęci zorganizowania takowego spotkania w jakże pięknym i owianym historią mieście Piotrkowie Trybunalskim.

Wstępny termin 7 listopada 2009 roku.

Godzina spotkania: około 19:00

Godzina zakończenia: nie mam pojęcia :rolleyes:

Przewidywane wydatki: myślę że 50zł na jakiś browarek i przekąski wystarczy :D

Pub: Sahara (czy jakoś tak - nie pamiętam dokładnej nazwy) blisko dworca PKP

Proszę o odpowiedź kto byłby wstępnie zainteresowany takim spotkaniem i czy pasuje mu taki termin.

Pozdrawiam

Janek

Edited by jahptb
Posted (edited)

Tzn wiesz, można na dworcu się przekimać... wrażenia nie do opisania i możliwość poznania kolegów z pobliskich "kamienic" lub ludzi którzy mają doświadczenie w noclegach w cieplutkim klimatyzowanym rowie ... gwarantujemy możliwość poznania rozmaitych kultur z całego Piotrkowa a jako dodatek specjalny degustacja denaturatem ... :D

Taki żarcik ;)

A tak na serio:

http://www.zumi.pl/392153,Hotel_Trybunalsk...lski,firma.html

http://www.trybunalskie.pl/pl.php/0,2/cennik.html

Tu masz najbliższy Hotel przy dworcu.

Najtańszy koszty 1 osoby bez jedzenia i łazienki w pokoju to 60zł noc :rolleyes: nie jest tak źle ;D

Pozdrawiam

Janek

Edited by jahptb
Posted

Jak da rade to zrobię trochę rozgłosu w Piotrkowie w lokalnym radiu eterowym :rolleyes: Strefa.fm :D może się uda jakiś wywiadzik zrobić i niedoinformowani domainerzy się pojawią z Piotrkowa ;)

Janek

Posted (edited)

Noname :D tu nie chodzi o nocleg dla barona czy innego burżuja... chodzi żeby się przekimać i być na rano zdolnym do jazdy ;) to tylko jedna noc :rolleyes:

Edited by jahptb
Posted

Sprawdziłem i niestety 7 listopada mi wyjątkowo nie pasuje :rolleyes:

Jeśli będzie jakieś spotkanie 16 lub 17 listopada to bardzo chętnie przyjdę :D

DD

Posted
Sprawdziłem i niestety 7 listopada mi wyjątkowo nie pasuje :D

Jeśli będzie jakieś spotkanie 16 lub 17 listopada to bardzo chętnie przyjdę ;)

DD

W tym terminie to juz chyba NameClub :rolleyes:

Posted
W tym terminie to juz chyba NameClub :rolleyes:

Muszę być wtedy w Piotrkowie tak czy inaczej..

@jahptb To Piotrków też taki zapracowany jak Warszawa?? :D Może jeszcze ewentualnie niedziela 15 listopada, chociaż 16 i 17 jakoś lepiej mi się widzi. No ale to tylko ja. Jak się zbiorą chętni na 7go to warto się spotkać ;)

DD

Posted

Ze względu na małe zainteresowanie myślę że trzeba będzie przełożyć spotkanie z terminu 7 listopada na jakiś późniejszy. Może jakieś propozycje ?

Posted

Środa Katowice - czwartek Wrocław - Sobota Piotrków :)

to nawet po drodze do Warszawy, więc chętnie wpadnę.

Będę śledził temat, jeśli zdecydujecie się na spotkanie,

możecie na mnie liczyć.

Posted (edited)
Środa Katowice - czwartek Wrocław - Sobota Piotrków :)

to nawet po drodze do Warszawy, więc chętnie wpadnę.

Będę śledził temat, jeśli zdecydujecie się na spotkanie,

możecie na mnie liczyć.

4 osoby to już nie jest tak źle :) może jeszcze ktoś jeszcze będzie chętny na 7.11 :)

Edited by jahptb
Posted (edited)

No witajcie !

Miejsce spotkania:

7 listopada

Piotrków Trybunalski

ul. Młynarska 1

Restauracja SAKKARA

Godzina: 19:00 spotykamy się przed wejściem ;)

Jak na razie 4 osoby chętne z di.pl :D jeszcze dziś będę dzwonił do redakcji radia strefa.fm aby dać jakiś rozgłos to może będą zainteresowani jeszcze jacyś domainerzy z Piotrkowa i okolic.

Dziś już byłem w Sakkarze i muszę powiedzieć że jest git :D fajna atmosfera :D

Jedyny minus to brak drinków :D ale dostępne są Piwa i Wina ;)

Ja zarezerwuję na wszelki wypadek stolik na 6 osób + możliwa dostawka 2 osób ;)

Tak więc do zobaczenia ;)

Pozdrawiam.

Edited by jahptb
Posted

Fajnie, że się udało zorganizować spotkanie :D Szkoda, że ja niestety nie mogę wpaść :D Mam nadzieję, że następnym razem już mi się uda :D

DD

Posted

No i niestety pomimo najszczerszych chęci innych którzy się zgłosili :D niestety nie mogą z powodu ważnych spraw osobistych :D tak więc ustalamy nowy termin : 14 listopada ... co wy na to ? :D

Posted
No i niestety pomimo najszczerszych chęci innych którzy się zgłosili :D niestety nie mogą z powodu ważnych spraw osobistych :D tak więc ustalamy nowy termin : 14 listopada ... co wy na to ? :D

Ale żeś wybrał ;) Imieniny mojej Mamy..

Chyba, żeby połączyć obie imprezy :D

DD

Posted
To może inaczej :lol: kiedy tobie Daniel pasuje ? Ja się postaram dopasować ... mogę w każdy weekend :D

Na mnie nie patrz, bo nigdy nie dojdzie do organizacji spotkania w Piotrkowie :)

Sobota jest pewnie optymalnym dniem, więc będę pod tym kątem patrzył. Jak coś się wyklaruje - dam tydzień, dwa przed znać.

DD