Jump to content

tanikurier.pl

Recommended Posts

Posted

tanikurier.pl

800 PLN :P na AM - EU po mailingu.

Mogłem zdecydowanie żądać więcej :) bo chętnych było 3!

Niestety konieczność zebrania gotówki na wykup innej domeny, skończyła się jak widać.

Gratulacje dla kupującego - do siebie mam żal ;)

Posted

moim zdaniem można było więcej wyciągnąć ale nie zawsze można czekać na osiągnięcie takiej ceny jak się chce zwłaszcza że jak piszesz potrzebowałeś kasy na inne domeny. Jeżeli dobrze wybrałeś domeny do zakupu być może dzięki tej sprzedaży zarobisz w przyszłości więcej

Gratulacje

#najtanszykurier.pl + IDN

Posted

Cena pewnie byłaby wyższa, gdyby nie mailing. Gdyby nie mailing, nie wiadomo czy i kiedy pojawiłby się klient.

Nie masz czego żałować. Handel domenami (nie mylić z inwestowaniem) to taśmociąg ze zgniłymi jabłkami robaczywkami w fabryce jaboli (wina marki wino).

Posted
Handel domenami (nie mylić z inwestowaniem) to taśmociąg ze zgniłymi jabłkami robaczywkami w fabryce jaboli (wina marki wino).

:) Chyba sobie to oprawie i powieszę na ścianie.

Posted

Gratuluję !

Cena nie powala, domena również (choć jest niezła), więc to chyba jakiś kompromis. Można było wyciągnąć więcej ? Chyba każdy się nad tym zastanawia po sprzedaży. Jeśli można było to ile 1000 zł, 1500 zł ? Nie ma co gdybać.

S.F.

alpine5

Posted

Ktoś mi chce konkurencje zrobić pod tym adresem? ;)

A cena wg mnie słaba... ostatnio pojawia się wiele firm pośredniczących w usługach kurierskich, a ten adres jest jednym z lepszych na taką działalność.

#TanieWysylanie.pl

#iKurier.pl

#zamow-kuriera.pl

#uslugi-kurierskie.pl

pozdrawiam

Posted
Ktoś mi chce konkurencje zrobić pod tym adresem? ;)

A cena wg mnie słaba... ostatnio pojawia się wiele firm pośredniczących w usługach kurierskich, a ten adres jest jednym z lepszych na taką działalność.

#TanieWysylanie.pl

#iKurier.pl

#zamow-kuriera.pl

#uslugi-kurierskie.pl

pozdrawiam

Nie wiem czy Tobie konkurencję przecież jest tani-kurier.pl ;)

Tak cena słaba, też tak myślę - tyle że byłem zmuszony sprzedać szybko ;)

#dostawanaczas.pl

Pozdrawiam.

Posted
Nie wiem czy Tobie konkurencję przecież jest tani-kurier.pl ;)

Tak zgadza się, jest conajmniej kilka serwisów typu tani-kurier.pl, ale one pośredniczą w wysyłaniu, natomiast na tej domenie (stronie) jest hasło identyczne z moim "Znajdź najtańszego kuriera" ;)

Co do ceny jeszcze, to pojęcia słaba jest względne. Ja bym za tyle nie oddał swoich (2 pierwszych), chociaż pewnie lepsze nie są... no chyba, że okoliczności by mnie zmusiły, bo w końcu 800,00 "piechotą nie chodzi" - czasami lepszy wróbel w garści... ;)

Posted
Tak zgadza się, jest conajmniej kilka serwisów typu tani-kurier.pl, ale one pośredniczą w wysyłaniu, natomiast na tej domenie (stronie) jest hasło identyczne z moim "Znajdź najtańszego kuriera" ;)

Jeżeli ktoś szuka najtańszego kuriera oczywiście powinien go szukać pod najtanszykurier.pl :D

TaniKurier może i owszem jest tani ale jak ma być najtańszy to tylko NajtanszyKurier.pl

A tak na poważnie po wstępnych wymianach maili w sprawie mojej domeny najtanszykurier.pl stwierdzam ze tanikurier.pl faktycznie poszedł zbyt tanio

Posted
Jeżeli ktoś szuka najtańszego kuriera oczywiście powinien go szukać pod najtanszykurier.pl :D

TaniKurier może i owszem jest tani ale jak ma być najtańszy to tylko NajtanszyKurier.pl

Ale nie zawsze najtańszy znaczy najlepszy. Najważniejsze aby to był DobryKurier.pl aby nasza paczka dotarła cała i "zdrowa";)

Posted

Gratuluje sprzedaży. Mailing okazuje się skuteczny.

Można wiedzieć czy korzystałeś z takiej formuły : "Szanowni Państwo Jestem abonentem domeny czuwam.pl Jeśli bylibyście Państwo zainteresowani uzyskaniem dodatkowych informacji na temat mojej oferty umożliwiającej przejęcie tej domeny, to w związku z Ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r. Nr 144, poz. 1204) proszę o wyrażenie zgody na przesłanie oferty handlowej dotyczącej przeniesienia praw do ww. domeny, poprzez odesłanie wiadomości o treści: Tak.

Z poważaniem

Czy może od razu wyłożyłeś kawę na ławę?

Posted
Gratuluje sprzedaży. Mailing okazuje się skuteczny.

Można wiedzieć czy korzystałeś z takiej formuły : "Szanowni Państwo Jestem abonentem domeny czuwam.pl Jeśli bylibyście Państwo zainteresowani uzyskaniem dodatkowych informacji na temat mojej oferty umożliwiającej przejęcie tej domeny, to w związku z Ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r. Nr 144, poz. 1204) proszę o wyrażenie zgody na przesłanie oferty handlowej dotyczącej przeniesienia praw do ww. domeny, poprzez odesłanie wiadomości o treści: Tak.

Z poważaniem

Czy może od razu wyłożyłeś kawę na ławę?

Używałem formułki, ale w wersji troszkę krótszej; "Zgodnie z Ustawą blebleble proszę o pozwolenie na przedstawienie oferty dotyczącej domeny xxxx.pl". Nie cierpię spamu i jak ktoś wykłada mi "kawę na ławę" nie wiedząc czy jestem zainteresowany produktem. Wolę więc dmuchać na zimne żeby nie trafić na furiata-wariata jak ja :D

Posted
Używałem formułki, ale w wersji troszkę krótszej; "Zgodnie z Ustawą blebleble proszę o pozwolenie na przedstawienie oferty dotyczącej domeny xxxx.pl". Nie cierpię spamu i jak ktoś wykłada mi "kawę na ławę" nie wiedząc czy jestem zainteresowany produktem. Wolę więc dmuchać na zimne żeby nie trafić na furiata-wariata jak ja :D

tak czy siak jest to spam ;)

Posted
tak czy siak jest to spam :D

No nie sądze - na stronie kontaktowej wielkimi literami: MASZ JAKIEŚ PYTANIA? PISZ! xxxx@xxx.xx

Miałem pytanie i je zadałem ;)

Dobra zamknąć ten temat bo się dyskusja robi nie wiadomo o czym, domena średnia z kiepskich a jakieś wywody się tu robią o d... Maryny.