Jump to content

Recommended Posts

Posted
Świetny zakup, z pewnością zwróci się wielokrotnie, tym bardziej jeśli postawisz serwis.

ja równiesz zostawił bym ją na portal

Posted
Ten serwis powstał pod tą domeną w 1998, czy jakoś tak. A ja sie pytam, czy ktokolwiek z was zainwestowałby i postawiłby teraz na poważny serwis w domenie info.pl

Z super-premium keywordem typu wakacje, bilety, turystyka, kredyty itp. itd. – oczywiście.

Posted
Z super-premium keywordem typu wakacje, bilety, turystyka, kredyty itp. itd. – oczywiście.

Obstawialbym srednie-wysokie XXX - nie zdazylem zalicytowac :)

Posted

Czy "bilety" jest super-premium keywordem? Sam bym tak nie powiedział, ale cieszy mnie to, że tak piszesz :-) bo się zastanawiałem ile mogą być warte moje bilety.net.pl. Czy więcej niż .info.pl? Ja tą wyceniam na jakieś 2-3 stówki...

Posted
Lepiej sprzedaj klientowi mniej uświadomionemu. :)

Zobaczymy na ile rynek ją sam wyceni (link do aukcji w stopce). Oczywiście mam nadzieję, że będę mógł się czymś pochwalić w sekcji "Sprzedane" :)

Posted
Czy info.pl jest aż tak przerażające w tym przypadku? :D

Ja na Twoim miejscu czym prędzej zrobiłbym aukcję i umożliwił chętnym osobom w tym wątku licytację. Okazałoby się ile domena jest warta ;)

DD

Posted

@DD:

Post wcześniej autor wątku napisał o aukcji... ;-)

Zobaczymy na ile rynek ją sam wyceni (link do aukcji w stopce). Oczywiście mam nadzieję, że będę mógł się czymś pochwalić w sekcji "Sprzedane" :D
Posted
Fajna domena, widzę że przemija trend strachu przed com.pl / net.pl / info.pl itd.

Po wynikach aukcji okaże się, że nie tyle minął "trend strachu", co po prostu jakiekolwiek zainteresowanie tymi domenami ;)

DD