Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zwykły web 2.0 to przezytek :D

Ja przez bloggera rozumiem indywiduum które niekoniecznie chce się zrzeszac a jak juz sie zrzesza to mamy juz sprawdzone narzedzia np. twittera.

IMO domena reg fee

Posted
Zwykły web 2.0 to przezytek :D

Ja przez bloggera rozumiem indywiduum które niekoniecznie chce się zrzeszac a jak juz sie zrzesza to mamy juz sprawdzone narzedzia np. twittera.

IMO domena reg fee

Tacy blogerzy idealiści o których piszesz to raczej są w mniejszości. Z kolei wielu internautów traktuje to jako dobry lans, im więcej znajomych i nieznajomych czyta i się zachwyca tym lepiej (poziom merytoryczny już jest mniej ważny). Myślę, że jakiś potencjał jednak tu jest :D

Posted
Tacy blogerzy idealiści o których piszesz to raczej są w mniejszości. Z kolei wielu internautów traktuje to jako dobry lans, im więcej znajomych i nieznajomych czyta i się zachwyca tym lepiej (poziom merytoryczny już jest mniej ważny). Myślę, że jakiś potencjał jednak tu jest ;)

Tak - lansują się pośród społeczności jaką buduje ich blog a nie innych bloggerów.

Posted
Chyba nie ma jeszcze żadnej społecznościówki dla fanów blogowania. Co myślicie o tej domence??

Wprost ma serwis blogbox.com.pl - jakoś się kręci.

Twoja domena warta jest jakieś 200-300 złotych. W Polsce bardziej popularna jest nazwa przez jedno g - blogerzy.

Pozdrawiam!

* BlogNLP.pl

* Foto-Blog.com.pl

Posted

Sprzedaże domen blogowych:

blogo.pl - 1 060 PLN (lipiec 2008)

blogowo.pl - 810 PLN (październik 2007)

blogoteka.pl - 410 PLN (listopad 2007)

wideoblog.pl - 340 PLN (grudzień 2007)

blogers.pl - 330 PLN (październik 2009)