Jump to content

Jak odzyskać kod authinfo od az?

Recommended Posts

Posted

Czy kod w az.pl jest jawny? Ja przy rejestrowaniu dowiedziałam się, że jest jawny i slyszałam o tym, że jest jawny, jeśli domena nie jest kupiona po cenie promocyjnej. Jednak teraz chciałam uzyskać kod authinfo, ponieważ chciałam wystawić ją na aukcji DROPPED I W AZ pisze, że aby uzyskać kod authinfo trzeba dopłacić albo odnowić domenę. Może ktoś wie jak odzyskać mam ten kod authinfo, bo już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi? Przecież mówili, że kod authinfo jest jawny.

Posted

Litości...

Jak to jest, że w na liście ostatnich tematów w dziale Pytania i Problemy jest 10 Twoich tematów?!?

Jak to jest, że ja jestem tu od roku, a mam niewiele więcej postów niż Ty zdążyłaś napisać w ciągu kilku dni?

- Wolę poszukać, poczytać forum i spróbować samodzielnie rozwiązać problem ...

A w takich przypadkach jak ten to spokojnie można odezwać się do AZ, na pewno pomogą i wyjaśnią ...

Moderator powinien chyba zareagować, bo tolerancja dla kobiet ma jakieś granice

Posted (edited)

Zaloguj się na panel użytkownika w az.pl.

Następnie wybierz Lista domen polskich lub , Lista domen globalnych.

Klikasz na nazwe domeny , i po tym kroku powinna Ci się załadować stronka , gdzie będzie widniał kod authinfo.

*jeśli domena była kupowana w promocji to będziesz musiała zapłacić ~10 zł +

Edited by yogi
Posted
Zaloguj się na panel użytkownika w az.pl.

Następnie wybierz Lista domen polskich lub , Lista domen globalnych.

Klikasz na nazwe domeny , i po tym kroku powinna Ci się załadować stronka , gdzie będzie widniał kod authinfo.

*jeśli domena była kupowana w promocji to będziesz musiała zapłacić ~10 zł +

Dziękuję bardzo ;)