Jump to content

Domena na serwis nt. jachtingu (sonda)

Serwis nt. jachtingu  

16 members have voted

1. 1. Jaka domena najlepsza?

• armatorzy.pl
      1
    • argonauci.pl
      2
    • jachting.info.pl
      6
    • mam lepszą propozycję
      7

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o wskazanie w ankiecie najlepszej domeny na serwis o jachtingu.

Mile widziane propozycje lepsze od tych w ankiecie bez cen. Jeśli coś przypadnie do gustu, to się zwrócę z zapytaniem.

Serwis będzie skierowany głównie do właścicieli jachtów motorowodnych ale chciałbym mieć furtkę zwrócenia się w przyszłości także do właścicieli jachtów żaglowych.

Dałem powyższą sondę na forum o jachtingu ale moderator mi ją wykasował, bo byłbym dla niego konkurencją ;)

Będę wdzięczny za wszelkie komentarze.

Posted

Nie znam się na jachtingu więc mój głos potraktuj jako głos laika, ponieważ tylko jachting.ino.pl konkretnie mówi mi na temat i tak pewnie tej frazy szukałbym.

Natomiast z racji 'domeniarstwa' .info.pl mi nie pasuje, więc zaznaczyłem 'mam lepszą propozycję', której oczywiście nie mam bo się na tym nie znam o czym pisałem wcześniej. Jak poczytasz między wierszami to zrozumiesz o co mi chodzi.

Posted (edited)
Serwis będzie skierowany głównie do właścicieli jachtów motorowodnych ale chciałbym mieć furtkę zwrócenia się w przyszłości także do właścicieli jachtów żaglowych.

To lepiej od razu zostaw sobie furtkę na wszystkie sportywodne.pl ( jest do kupienia na Sedo - nie moja )

Ew. coś bardzo ogólnego z wodą znajdź - jakąś ciekawą rybę albo po prostu water.com.pl ;)

Water.pl też da się kupić ale wyraźnie drożej ;)

Edited by Kangur
Posted
kilwater.pl

Ciekawa propozycja.

To lepiej od razu zostaw sobie furtkę na wszystkie sportywodne.pl...

Mam sporty-wodne.pl ale aż tak ogólnej domeny nie chcę.

Wolne masz: yachting24.pl i e-jachting.pl.
naszjachting.pl, naszjacht.pl itp. były jeszcze rano wolne.

Dzięki ale aż tak zdesperowany nie jestem ;)