Jump to content

Recommended Posts

Posted

Została dziś przechwycona. Nikt ni dodał jej do przechwycenia poza mną, nie trafiła na aukcję publiczną. Stałem się jej posiadaczem za kwotę 30zł. Czy jest więcej warta niż te 30zł?

CMAN.pl

1. Jakie są wasze skojarzenia dotyczące domeny?

2. Czy jest możliwy jakiś sensowny skrót? Polski lub angielski

Mi przychodzi na myśl coś takiego:

C- język programowania, przymiotniki na literkę c w języku angielskim(culture, currently, casual)

Man- człowiek

Sam nie wiem, co mnie podkusiło dając tę domenę do przechwytu. Chyba spodobał mi się jej wygląd i brzmienie?

Co o niej sądzicie? ;)

Pozdrawiam, Juliusz Grabowski

Posted
Wiele domen [X]man.pl gdzie x to dowolna litera, jest wolnych

aman.pl, bman.pl, dman.pl, eman.pl, hman.pl, iman.pl, kman.pl, oman.pl, pman.pl, rman.pl, sman.pl wman.pl. xman.pl Zajęte !!!

fman.pl, gman.pl, jman.pl,lman.pl, TMAN.pl UMAN.pl YMAN.pl WOLNE !!!

Przy w/w wolnych pelkach pozostałe com,.org .eu. biz. ,.de,.info, .net są zajęte więc o czymś to świadczy.

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jednak moja cena 100zł jest zbyt optymistyczna więc obniżę ją może o połowę.

Dzięki za opinie.

Czy widzicie jakieś potencjalne osoby zainteresowanie taka domena np. firmy, cluby lub restauracje ?

Posted
aman.pl, bman.pl, dman.pl, eman.pl, hman.pl, iman.pl, kman.pl, oman.pl, pman.pl, rman.pl, sman.pl wman.pl. xman.pl Zajęte !!!

Zgadza się, z czego na większości nic nie ma, są tylko zarejestrowane.

Przy w/w wolnych pelkach pozostałe com,.org .eu. biz. ,.de,.info, .net są zajęte więc o czymś to świadczy.

Nie porównuj domen PL z globalnymi. Wyobraź sobie że domeny com jak inne globalne wykupywane są przez cały świat. A domeny pl głównie przez polaków.

Nawet za 50zł nie widzę przyszłości tej domeny, aczkolwiek życzę powodzenia

Posted

Dzięki za szczere opinie. Jednak to NINJA.

Na pewno nie pierwsza i ostatnia, którą zarejestruje ale tak to już czasem bywa.

A przychodzi wam na myśl do kogo można wykonać mailing w sprawie sprzedaży CMAN.pl ?

Posted (edited)

nikogo!

Stary przecież tłumaczymy Ci że domena jest do niczego, a więc komu miała by służyć?

Poprostu zapomnij o tych 30zł i żyj dalej.

Dlaczego Ci to mówię?

Bo teraz jeśli będziesz chciał ją koniecznie sprzedać to:

będziesz wysyłał mailingi, może aukcje wystawisz, może komuś odpiszesz, stracisz kupe czasu. Do tego jeszcze ktoś może cie za spam na dupie usadzić.

I po co Ci to?

Żebyś doszedł do wniosku że jednak domena jest do niczego?

Jestem prawdopodobnie osobą która zrobiła dla Ciebie dziś najwięcej, pozwoliłem zaoszczędzić Ci sporo pracy, czasu i pieniędzy. Mam nadzieję że rozumiesz co do Ciebie powiedziałem i docenisz...

Edited by enzo
Posted (edited)
Mam nadzieję że rozumiesz co do Ciebie powiedziałem i docenisz...

Enzo , wielki szacunek za nawrócenie polo333.

Ale to na prawdę jego problem ;)

A co do domenki , przyszła mi na myśl jeszcze jedna rzecz.

cman.pl

"CITY MANCHESTER"

Istnieje angielski klub MANCHESTER CITY , teraz dość dobrze sobie radzący (za sprawą bogatych szejków) i zyskujący wiele fanów.

Istnieje wiele stron polskich o tematyce klubów z Anglii , powiem nawet , że dość dobrze sobie te wirtyny radzą.

Może coś Ci pomogłem ;)

Pozdrawiam

K.P

Edited by yogi
Posted
cman.pl

"CITY MANCHESTER"

Istnieje angielski klub MANCHESTER CITY , teraz dość dobrze sobie radzący (za sprawą bogatych szejków) i zyskujący wiele fanów.

Istnieje wiele stron polskich o tematyce klubów z Anglii , powiem nawet , że dość dobrze sobie te wirtyny radzą.

Hmn na siłę z paszteta nie zrobisz miss bikini. ;)

Moim zdaniem reg fee, ale może komuś wpadnie jeszcze w oko i te kilkadziesiąd pln wyłoży. O mailingach to nawet tu nie ma co opowiadać. Albo allegro albo jakiś inny świstak, lub czekanie na klienta. Do przyszłorocznego spadu. ;)

Posted (edited)

Popytaj znajomych, może któryś z nich je zajął...;)

Dzięki za szczere opinie. Jednak to NINJA.

Na pewno nie pierwsza i ostatnia, którą zarejestruje ale tak to już czasem bywa.

A przychodzi wam na myśl do kogo można wykonać mailing w sprawie sprzedaży CMAN.pl ?

Napisz może do CMANA..może by ją wziął?...;)

Edited by Bazyli
Posted

Dzięki za opinię.

Jak to mówią "Z pustego to i Salomon nie naleje'

cman.pl

"CITY MANCHESTER"

Dobra myśl, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted
name='polo333' date='sob, 07 lis 09' post='247789']

[...]

CMAN.pl

1. Jakie są wasze skojarzenia dotyczące domeny?

2. Czy jest możliwy jakiś sensowny skrót? Polski lub angielski

[...]

Candy Man oczywiście :lol: