Jump to content

ogloszeniamedyczne.pl

Recommended Posts

Posted

Zlecę wykonanie przeszczepu nerki,

Mile widziane zasoby materialne (nerka) od strony wykonawcy zabiegu

Myślę że w chinach była by dobra, tam czarne interesy medyczne aż kwitną ;)

Posted
chyba nie jest taka zła wink.gif sprzęt medyczny jest drogi a przedstawiciele medyczni trochę zarabiają

Przepraszam ale nie wyobrażam sobie sprzedaży skalpelów czy respiratorów itd tak jak na allegro.

Zresztą gdyby tak się dało to na allegro by były, i portal z taką domeną nie miał by miejsca.

Po co robić OgłoszeniaNożyczek.pl skoro w Ogłoszenia.pl sprzedaje się już wszystko? Włącznie z nożyczkami?

Posted

Wyrobów medycznych nie sprzedaje się przez ogłoszenia, przez wszelkiego rodzaju sklepy internetowe idzie znikoma cześć tego co się sprzedaje.

Duże firmy typu Paul Hartmann czy Zarys jak już chcą coś sprzedać w necie to na swojej stronie mają dodatkowo sklep.

A ogłoszenia typu "przychodnia/poradnia XXX zaprasza" to raczej w lokalnej prasie są a nie na stronie typu ogloszeniamedyczne.pl

Niestety ale o przyszłości domeny raczej nic pozytywnego napisać nie mogę a branże trochę znam bo z niej żyję

Posted

smq - mozesz sie smiac dalej, bo mysle podobnie jak wiekszosc przedmowcow. Tak sie sklada, ze posrednio rowniez moja praca ma zwiazek z branza medyczna i sprzedaz sprzetu/lekow itd odbywa sie przez przetargi i spotkania handlowe, a nie przez internet. A maseczki itd... no coz, mozna kupic na allegro nawet, nie wiem po co ktos mialby kupowac domene osobna pod ten cel. Dla mnie domena rowniez nie ma wiekszej wartosci.

Posted
Jeżeli to ma być coś na wzór takich ogłoszeń medycznych

http://www.informator.com.pl/ogloszenia.ph...ki&kat_id=5

to jest idealna.

Tak tylko że jak sam widzisz ogłoszeń medycznych jest aż ponad dwadzieścia.

Dasz radę utrzymać serwis z 20 bezpłatnych ogłoszeń + ewentualne reklamy których za dużo nie będzie skoro jest 20 ogłoszeń?

W branży medycznej największe interesy robi się drogą przetargów (jeżeli idzie o firmy) a jeżeli idzie o usługi medyczne to sam wiesz że jest masa rożnych katalogów lekarzy, gabinetów, nzoz-ów itp.

Ogłoszenia medyczne mogą być działem na jakiejś stronie z ogłoszeniami ale same blado widzę.

Jak zawsze życzę jednak powodzenia właścicielowi a nuż się uda ;)

Posted

O rany! Wy to już przetargi, największa kasa a może ktoś będzie chciał sprzedać używany aparat do USG?

Ogłoszeń jest 20, bo to nie jest specjalistyczna strona.

Posted
O rany! Wy to już przetargi, największa kasa a może ktoś będzie chciał sprzedać używany aparat do USG?

Babcia co ma 80lat ?

Jeśli nauczysz jej korzystać z komputera... owszem.

Oczywiście nowe pokolenie rośnie itd... ale to jeszcze za wczesny czas.

Trzymać domenę możesz 5-10 a nawet 20 lat i może będzie miała wartość. Ale czy warto?

Posted

Myślę , że pod tą domenką mogłyby się znajdować także usługi oferowane przez prywatnych lekarzy.

Portal gdzie użytkownik , będzie mógł znaleźć specjalistę dla siebie i poczytać opinie innych.

Moda na medycyne teraz jest , ta domena na prawdę może być elastyczna ;)

Pozdrawiam

K.P

Posted
Babcia co ma 80lat ?

Jeśli nauczysz jej korzystać z komputera... owszem.

Oczywiście nowe pokolenie rośnie itd... ale to jeszcze za wczesny czas.

Co ma babcia do używanego aparatu USG?

Chyba istnieje rynek używanych aparatów diagnostycznych, gdzie lekarze nawzajem sobie coś takiego sprzedają.

Posted
...a jeżeli idzie o usługi medyczne to sam wiesz że jest masa rożnych katalogów lekarzy, gabinetów, nzoz-ów itp.

Też jestem podobnego zdania, chyba bazy, katalogi itp. to lepszy pomysł...

# medicalbase.eu

S.F.

alpine5

Posted

Domena ma w sobie potencjał.

Takich ogłoszen medycznych jest tysiace porozrzucanych w internecie.

(uzywany sprzet ortopedyczny, wózki, przeróżne uzywane urzadzenia i sprzety dla osob przewlekle chorych, praca ,opieka, szukam, potrzebuję itd..

Do tego miłe widziany byłby katalog szpitali, poradni, itp...

Taki mały przykład...

http://allegro.pl/1450_sprzet_i_urzadzenia.html