Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam kilkadziesiąt pewnych globalnych domen... Wy zarabiacie wrzucając na sedo czy namedrive i macie liczbe wejsc każdej domeny jak na dloni ja natomiast przekierowywuje je na swój serwis z reklamami. I mam tylko ogólną liczbę odwiedzin ze wszystkich domen naraz. Czy da sie jakoś na az.pl sprawdzić liczbę wejść na każdą domenę tak jak to jest w dropped?

Bo na moje oko to jest kilka rozwiązań ale są długie i czasochłonne.

1. Przetransferować każdą do dropped przez authinfo i znów każda przekierowywać na swoj serwis? troche czasochłonne pozatym transferować będe do ovh bo tam przedłużenia tańsze...

2. kupic jakis hosting, zmienić dnsy, i dla każdej domeny utworzyć katalog z plikiem index.html a w nim skrypt jakis statystyk np stat4u i też dać przekierowanie na swój serwis? tylko że teraz przekierowanie jest praktycznie niewidoczne (zmienia sie tylko domena) a z tego co wiem to darmowe statystyki wymagaja widocznej ikonki? no ale tez mocno czasochłonne...

Co zrobić najlepiej?

Posted

No właśnie też nie... Wyobraź sobie że nie mam dostępu do ftp swojego serwisu z reklamami więc nie mogę wkleić tam żadnego kodu z jakiegokolwiek skryptu... Wiem wiem nie trzyma się to kupy ale tak jest i nie pytajcie dlaczego

a w ovh pokazuje liczbę wejść jak w dropped?