Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

(mój pierwszy post)

W związku z tym że moja żona jest w ciąży temat ten jest u mnie na czasie

brzuchatki.pl

Brzuchatki to (jak by ktoś nie wiedział) potoczna nazwa na kobiety w ciąży.

Pozdr.

Robert

Proszę o opinię ;)

Posted

No to gratulacje ;) Moja żona też jest w ciąży, ale określenie brzuchatki to mi się raczej z fokami skojarzyło. ;)

Zajrzałem jednak do www i okazuje się, że z uchatkami nie ma to nic wspólnego i jest to nawet często spotykane określenie. Jako, że przezywamy teraz boom demograficzny i nowych obywateli przybywa nam w szybkim tempie to temat jest nośny i domenka ma potencjał.

Posted (edited)
Witam

(mój pierwszy post)

W związku z tym że moja żona jest w ciąży temat ten jest u mnie na czasie

brzuchatki.pl

Brzuchatki to (jak by ktoś nie wiedział) potoczna nazwa na kobiety w ciąży.

Pozdr.

Robert

Proszę o opinię ;)

Zależy gdzie ta potoczna nazwa występuje.

Bo w pewnych środowiskach używa się tez określenia "Zemsta dyrygenta"...nie chciała grać na flecie musi nosić bęben...;)

Domena z tych śmiesznych...

;)

Edited by Bazyli
Posted

radiofm i przemowild - gratuluję, dajcie znać jak będzie już po ;)

Niedawno również ze względów jak wasze, mocno wdrożyłem się w temat i niejako przy okazji powstała strona Trymestr.pl - polecam, kobiety w ciąży ją sobie chwalą ;)

Osobiście nie spotkałem się z określeniem brzuchatki na kobiety w ciąży, ale przyznam, że wyraz jest sympatyczny. Na pewno wolał bym tą domenę niż jakiś twór ze słowem ciąża i dodatkiem "e", "i", "24", "nasza", "twoja", itp.

Pomimo tego, że domena jest sympatyczna, uważam, że ciężko będzie z jej sprzedażą.

Posted
A co? Jeden strzał dwa gole?

:lol:

Nie wiem jeszcze, ale chodziło o to, że w jednym opakowaniu dwoje ludzi. W przypadku bliźniaków byłby trzypak.

Znowu? Jak mnie pamięć nie myli to całkiem niedawno zostałeś już tatą. No nie dasz odpocząć żonie na moment. Gratulacje :)

Przecież na forum cały czas piszą, że "parka się lepiej chowa". :D

Posted
Nie wiem jeszcze, ale chodziło o to, że w jednym opakowaniu dwoje ludzi. W przypadku bliźniaków byłby trzypak.

No bracie. Teraz dowaliłeś do pieca...Przeczytaj raz jeszcze co napisałeś...:lol:

Posted
Kobieta też człowiek!

Ech Korneliusz, Korneliusz... nie ma co się dziwić że później literówki łapiesz, pomimo że nie chcesz ich łapać...:lol:

Macica jest opakowaniem płodu, nie cała kobieta...

Posted

Przecież na forum cały czas piszą, że "parka się lepiej chowa". :D

No nie powiem, moja parka chowa się całkiem dobrze :lol: Tylko czasami ciężko upilnować, bo się rozpełzają w różne strony :)

Posted

Przyszłym tatusiom i mamusiom gratuluję :lol: a wracając do domeny - fajna i na pewno warta rejestracji... Warto postawić jakiś mały serwis i niech zarabia, bo na becikowe to bym nie liczył :)

Posted

No to i ja się pochwalę.

Jeszcze 5 miesięcy i przyjdą na Świat bliźniaki :lol:

A domena faktycznie śmieszna. Również pomyślałem o jakimś zwierzęciu.

Posted (edited)
No to i ja się pochwalę.

Jeszcze 5 miesięcy i przyjdą na Świat bliźniaki :lol:

A domena faktycznie śmieszna. Również pomyślałem o jakimś zwierzęciu.

... pewnie z uchatkami się kojarzy ... To prawie jak foczki :D.

--------------------

Edit: Gratuluję Wszystkim, którym tak szczodrze obrodziło w tym temacie :)

Edited by yarowa
Posted

heh, na poczatku, to skojazylem to z jakas odmiana surykatek :lol:

Domena faktycznie fajna...

Odnosnie dzieci:

Dzieci to kupa szczescia z przewaga ... kupy :) Na ile jest to prawda - nie wiem :D

Wzajemnie gratuluje wszystkim mamusiom i tatusiom, aczkolwiek... wszyscy znajomi mi gratuluja, ze jeszcze nie zwariowalem i zazdroszcza wolnosci :D