Jump to content

kilka propozycji

Recommended Posts

Posted

Dlaczego by nie urozmaicić forum i nie wprowadzić punktów reputacji?

Czy nie można by skorzystać z przyjaznych linków na forum,taki mod to nie aż tak duży wydatek.

Pozdrawiam

Posted
Dlaczego by nie urozmaicić forum i nie wprowadzić punktów reputacji?

Czy nie można by skorzystać z przyjaznych linków na forum,taki mod to nie aż tak duży wydatek.

Gwiazdki już są. Jak widzę - nie są zbytnio obciążone wykorzystaniem...

Pozdrawiam!

Posted

Ot taka sugestia:

Jakby się dało (a dałoby się) w dziale "Wycena i opinia" dodać skrypt, który sprawdzałby czy w temacie ludziska wpisują nazwę zarejestrowanej domeny - jeśli nie - blokada możliwości napisania tematu.

Posted
Ot taka sugestia:

Jakby się dało (a dałoby się) w dziale "Wycena i opinia" dodać skrypt, który sprawdzałby czy w temacie ludziska wpisują nazwę zarejestrowanej domeny - jeśli nie - blokada możliwości napisania tematu.

nie wiem czy możliwe do wprowadzenia, ale bardzo dobry pomysł :lol:

Posted

Zgadza się. Bo jest darmowy.

Będzie API do sprawdzania to można pomyśleć. :lol:

Posted
nie wiem czy możliwe do wprowadzenia, ale bardzo dobry pomysł :lol:

Taki pomysł bym poparł... pewnie trzeba byłoby to zrobić poprzez formularz (jena domena - jedno okienko...).

Pozdrawiam!

Posted

Z tego co pamiętam na Złapane.pl było to fajnie zrobione - możliwe było wpisanie tylko nazwy domeny (inne odrzucało?) przy wystawianiu jej na sprzedaż i jednocześnie automatycznie tuż po wprowadzeniu nazwy uzupełniały się pola dotyczące rejestratora i daty wygaśnięcia domeny.

Posted

Cóż... po dzisiejszym wątku kredytyrazdwatrzy.pl sądzę, że taka innowacja wyszłaby forum na dobre. Jeśli pierwszy odpowiadam na wątek w dziale wycen mam odruch sprawdzania, jeśli już ktoś wycenił - nie robie tego wychodząc z założenia, że ta osoba już to zrobiła. Tym bardziej, że jest doświadczonym użytkownikiem di z długim stażem...

Pozdrawiam!

Posted (edited)

I jeszcze mam jeden problem z forum.

Albo mi się zdaje , albo mój licznik postów cały czas stoi w miejscu :lol:

Dziwne , teraz mi dodało , czy w niektórych działach nie nalicza poprostu postów :>?

Edited by yogi
Posted
Dziwne , teraz mi dodało , czy w niektórych działach nie nalicza poprostu postów :>?

Nie nalicza na pewno w wycenach, przywitaj się i na każdy temat, bo tam się najwięcej pisze.

Może gdzieś jeszcze, to wie tylko Administracja. :lol:

Posted (edited)
Nie nalicza na pewno w wycenach, przywitaj się i na każdy temat, bo tam się najwięcej pisze.

Widzisz, więc lepiej gratulować niż doradzać (z pespektywy otrzymywania punktów ) :lol:

Edited by polmajk
Posted
Widzisz, więc lepiej gratulować niż doradzać (z pespektywy otrzymywania punktów ) :lol:

No, po takiej informacji to się gratulujący namnożą... :)

Pozdrawiam!

Posted
Śmieszy mnie to , gdy każdy post brzmi "gratulacje"

No nie każdy, nie każdy... niektórzy piszą "serdeczne gratulacje" :blink:

Pozdrawiam!

Posted
Fakt.

Śmieszy mnie to , gdy każdy post brzmi "gratulacje"

Ale w sumie każdy chce być miły i pogratulować oficjalnie ;)

No nie każdy, nie każdy... niektórzy piszą "serdeczne gratulacje" :blink:

Pozdrawiam!

a jeszcze inni "gratulację", bo Polak przecież w każdym słowie potrafi zrobić byka

Posted (edited)
a jeszcze inni "gratulację", bo Polak przecież w każdym słowie potrafi zrobić byka

Oj, nie narzekajmy tak na rodaków. Znałem anglików którzy kompletnie nie potrafili mówić we własnym języku. Nie wszystko polskie co złe i "abarot" :)

Edited by dawidt