Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Czy cesję domeny w az można przesłać drogą internetową? A kopie dowodu osobistego? Trzeba mieć drukarkę?

Szczyt...

Warto forum przeszukać, a nie xx identyczny temat zakładać...

Podobny temat

Az dość szybko odpowiada na zapytania...

Edited by polmajk
Posted
Czy cesję domeny w az można przesłać drogą internetową? A kopie dowodu osobistego? Trzeba mieć drukarkę?

a ja chętnie udzielę pomocy Dosi, dlaczego miałbym nie pomóc? po co ma przeszukiwać forum skoro może mieć odpowiedź od razu tutaj,

możesz drogą elektroniczną, jeżeli chceś zeskanować cesje i podpisy to musisz mieć drukarke i skaner

jak coś nie będziesz wiedziała to zapytaj, możesz na PW nawet. pzdr.

Posted
a ja chętnie udzielę pomocy Dosi, dlaczego miałbym nie pomóc?

Ciekawe czy będziesz taki pomocny, jak jakiś facet podobny temat założy (już xx identyczny na forum) :)

Zwyczajnie uważam, że najlepiej najpierw zobaczyć czy czegoś podobnego nie ma na forum...

Jak jest, no to przeczytać, jeśli się dalej nie rozumie, to poprosić o jakieś bardziej szczegółowe informacje.

Nie wyobrażam sobie sytuacji, aby wszyscy nowi użytkownicy zakładali zawsze podobne tematy... i z pierwszym lepszym pytaniem jakie im się nasunie "lecieli" na forum :D

Tylko to chciałem wyjaśnić :lol:

Posted

Jakoś ostatnio tak się dzieje na forum, że wszystkie posty Dosi są kwitowane dyskusją na temat jej (jego) płci...

Pozdrawiam!

Posted
Jakoś ostatnio tak się dzieje na forum, że wszystkie posty Dosi są kwitowane dyskusją na temat jej (jego) płci...

Pozdrawiam!

Bo z tego co kojarzę, to zdecydowana większość (wszystkie?) tematy podobnej tematyki użytkowników o męsko brzmiących loginach dosyć szybko były pacyfikowane. Z czym zresztą się zgadzam, bo ja zaczynając swoją przygodę z tym forum, najpierw spędziłem ładnych kilka dni na czytaniu wszystkich tematów, jakie wtedy były dostępne, co prawda było ich wtedy ogromnie mniej, ale mimo wszystko...

Wydaje mi się, że odpowiedzi na zdecydowaną większość (wszystkie?) pytania Dosi padały już na tym forum na tyle dużo razy, abo można by było je odszukać.

To jest chyba powód sytuacji, którą zaobserwowałeś. Wydaje mi się jednak, że dopóty, dopóki mimo wszystko Dosia dostaje odpowiedzi, będzie nadal pytała, zamiast szukać.

Posted
Wydaje mi się jednak, że dopóty, dopóki mimo wszystko Dosia dostaje odpowiedzi, będzie nadal pytała, zamiast szukać.

Też odnoszę takie wrażenie...

Pozdrawiam!

Posted

Z tego co się orientuje cesję wewnętrzną można przeprowadzić bez papierkowej roboty.

Zresztą po co Ci cesja , jeżeli az.pl wydaje każdej domenie kod authinfo?

Jedynie , gdy kupujesz w promocji , musisz dopłacić należność za domenę ,aby go uzyskać.

Tutaj masz kontakt do az.pl , posiadają na prawdę dobry support.

# Dział Domen: 0 801 08 00 31, +48 91 424-37-80, domena@az.pl
# Dział Techniczny: 0 801 08 00 32, pomoc@az.pl