Jump to content

ORAJ.pl | PROGRAM.biz.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Dziś nabyłem dwie domeny.

Oraj.pl przechwycona w dropped, 2 licytujących z czego nikt nie złożył oferty :lol: ale wygrałem (bo pierwszy byłem) Nabyta za 30zł

www.Oraj.pl

Wyniki 1 - 10 spośród około 138,000 dla zapytania oraj

oraz

PROGRAM.biz.pl

Wyniki 1 - 10 spośród około 823,000,000 dla zapytania program

zajętość: żadna tego typu nie jest wolna.

Ciekaw jestem waszych opinii, oraz wyceny szczególnie jednej :)

Edited by enzo
Posted

Mozna prosić? Interesowała by mnie wycena

PROGRAM.BIZ.PL

słowo bardzo popularne, jednak końcówka biz.pl nie jest chyba rewelacją? Jak się to ma do wyceny?

Posted

Oraj.pl, świetna domena dla rolników, konkursy w oraniu, społeczność oraczy, prawie jak graj.pl

Program.biz.pl, nie dość, że bizon to jeszcze pl, rozszerzenie równie często spotykane w przyrodzie co mamuty.

:lol:

Posted

Rozumiem.

Co do PROGRAM.BIZ.PL trochę się rozczarowałem bo byłem pewien że jest coś warta.

Jeśli chodzi o Oraj.pl też jej nie chcialem, ale się zaznaczyło do przechwycenia w dropped :lol: i się ma

Choć głupia domena, ale trochę komiczna przez co wpada w ucho. Myślałem zrobić na niej portal ludzi którzy będą orać innych :D Czyli coś na zasadzie wykopu tylko tu były by takie jakieś totalnie wiejskie posty na forach, czy profile osób które się chcą na siłę pokazać itd.

Jeszcze jak byłem użytkownikiem nk, wątrobę mi gotowało jak ktoś dodaje już 10x to samo zdjęcie i w opisie daje komentujcie itd. Nie wiem czemu ale mnie to razi. Wtedy można by przeorać taki profil :)

Posted

Oraj.pl

Ewentualnie można zastanowaić się nad tym, że to jest domena erotyczna.

Bo w sumie...

:lol:

Program.biz.pl

max.50 zł , końcówka nie jest dobra , ale cóż dobre słowo kluczowe jest w adresie , może ktoś się "złapie".

Pozdrawiam

Posted
Oraj pole na traktore !!

Tak mi się skojarzyło smile.gif

Heh dobre,

Tak nawiasem jestem coraz bardziej przekonany do tej domeny, dzięki niej zrodził mi się naprawdę dobry pomysł który postaram się zrealizować.

Pozdrawiam