Jump to content

Wydrukuj.eu, uAdwokata.pl uDentysty.pl uNotariusza.pl

Recommended Posts

Posted

Wydrukuj.eu

uAdwokata.pl

uDentysty.pl

uNotariusza.pl

co myslicie?

Posted

Na podstawie tych domen można opowiadanie ułożyć...

A było to tak

...siedząc uDentysty na fotelu pomyślałem sobie co zrobić z moimi nowymi domenami. Przepisać na kogoś czy sprzedać? - ta myśl prześladowała mnie podczas borowa mojej ostatniej dwójki. Postanowiłem udać się do prawnika żeby dowiedzieć się jak zrobić cesje je lub sporządzić dobrą umowę. Jak tylko zlazłem z fotela, niezwłocznie udałem się do najbliższej kancelarii. Uadwokata długo nie zabawiłem. Za poradę chciał więcej niż są moje domeny warte. Odesłał mnie do notariusza. Unotariusza napisałem oświadczenie - WIĘCEJ TAKICH DOMEN REJESTROWAĆ NIE BĘDĘ...Notariusz popatrzył na mnie z uśmiechem politowania i rzucił na odchodnym...Tylko to sobie WYDRUKUJ...to szybciej zapamiętasz....:lol:

Posted

trochę zbiłeś mnie z tropu ale ok :lol:

Dziękuje za rozjaśnienie światopoglądu w tak niezwykle opisy sposób :)

Posted

Bazyli może powinieneś pisać opowiadania dla dzieci ? a nie zajmować się domenami :lol: mam pomysł Ty będziesz pisał a ja będę sprzedawał fifti fifti ;D oczywiście żartuje.

Posted
Bazyli może powinieneś pisać opowiadania dla dzieci ? a nie zajmować się domenami :lol: mam pomysł Ty będziesz pisał a ja będę sprzedawał fifti fifti ;D oczywiście żartuje.

Jeden z użytkowników ma domenę fiki.pl, idealna dla tego projektu :)