Jump to content

prad.pl

Guest Michal

Recommended Posts

Posted (edited)

Co sądzice o tym wynalazku? Chodzi oczywiście o keyword "prąd", bez polskiego znaku :lol:

W Niemczech bardzo popularne są strony na których można porównywać sprzedawców prądu i wybrać najlepszą ofertę, podobno dobrze takie serwisy zarabiają. W Polsce podobno ostatnio rynek też się jakoś otworzył, może więc takie usługi również się rozwiną.

Edited by Michal
Posted

Bez IDNa ani rusz. Napisz lepiej jaką ofertę dostałeś via SEDO.

Nie wiem jak to jest w Polsce, ale już chyba można wybierać dostawcę elektryczności?

Posted
Bez IDNa ani rusz.

Mam takie samo zdanie.

Z drugiej strony:

Jak kiedyś zagospodarują prada.pl, to może będziesz łapał ruch, jak ktoś a zje .

:lol:

Posted

A ja trzymam jeszcze źp.pl, upatrując w niej rozwinięcia "Źródło Prądu". Chociaż jest to IDN, to kiedyś wyceniałem ją bardzo wysoko, jednak patrząc na brak zainteresowania, w końcu obniżyłem cenę do 60zł. Po przeczytaniu Twojego postu zastanawiam się czy słusznie. W końcu jeżeli dwa założenia się sprawdzą (pierwsze - że IDNy się spopularyzują, drugie - że nastąpi nagły rozwój energetyki w Polsce), to domena będzie całkiem łakomym kąskiem :lol: