Jump to content

gpg.pl

Recommended Posts

Posted

Dobra sprzedaż ;). Gratuluję!

Ponieważ nazwa domeny kojarzy mi się jednoznacznie z GNU Privacy Guard to wg mnie warta swojej ceny.

Posted
Świetna cena, ogromone gratulacje! ;) Możesz zdradzić do kogo trafiła?

Jutro będzie zmieniony WHOIS :P Informacje o nowych właścicielu domeny będą jawne.

DD

Posted
BRAWO

Bis..........piękna sprzedaż...nie to co moje...

SPRZEDAŻ NA AM?

Sprzedaż bezpośrednia. Na AM nie ma klientów końcowych, więc ciężko o jakieś szalone sprzedaże.

DD

Posted

No cóż...powaliłeś mnie...idę się upić z żalu ;)

Jakie to uczucie, gdy sprzedaje się taką domenę, za tak wysoką kwotę (inne Twoje sprzedaże też z resztą fascynują, nie tylko mnie) ?

Jestem pewien, że 90% domainerów mając taką domenę na sprzedaż, otrzymując propozycję 3-4 k PLN sprzedała by bez zastanowienia (z pocałowaniem ręki).

Gratuluję oczywiście, choć to czysta formalność...

S.F.

alpine5

Posted
Wlasciwa cena, ładna domena.

No właśnie - my to wiemy, że to właściwa cena, ale klient nie zawsze jest taki wyedukowany ;)

Chociaż muszę przyznać, że jest coraz lepiej. Dzisiaj zgłosił się do mnie klient i pierwszą ofertę na domenę trzyliterową dał 4500 PLN. Co prawda musiałem ją odrzucić i podać nieco wyższą, ale jednak cieszy fakt, że coraz więcej osób docenia wartość domen.

DD