Jump to content

taniepromy.pl

Recommended Posts

Posted
no dla firmy robiącej promy.

Choć nie wiem jaka firma chciała by nazwać się "tanią"

;) ja miałem na myśli raczej tanie bilety na rejsy promowe a nie produkcję promów......

Posted
no dla firmy robiącej promy.

Choć nie wiem jaka firma chciała by nazwać się "tanią"

HaHaHa ;)

:P ja miałem na myśli raczej tanie bilety na rejsy promowe a nie produkcję promów......

Moje pierwsze skojarzenie :P Myślę, że warta rejestracji a klient się znajdzie lub ty znajdziesz go :P

Posted
;) ja miałem na myśli raczej tanie bilety na rejsy promowe a nie produkcję promów......

No właśnie trochę słabo określone jest to co jest tanie

Pierwsze moje skojarzenia to jednak produkcja tanich promów a"tanie promy" w sensie obiektów pływających mogą się mało sympatycznie kojarzyć z zatonięciem Heveliusza czy Estonii

Na tanim promie to raczej płynąć bym nie chciał

Posted

Ja szukałem na tę domenę nabywcy w 2008 roku, puściłem ją we wrześniu tego roku z powodu braku poważnie zainteresowanych klientów i pewnie nikt jej nawet na aukcjach nie chciał, że się całkiem zwolniła. ;)

Ale pomysł miałem podobny - tanie promy = tanie bilety, wciąż uważam, że domena ma potencjał i minimum kilkaset zł można za nią wyciągnąć. :P