Jump to content

sprzedana gpwonline.pl

Recommended Posts

Posted
Gratulacje

jeszcze trochę i uwierze w aukcje last minute

staram sie wystawiac takie domeny z ktorymi nie wiem jak dotrzec do klienta koncowego, tych gorszych wystawiam coraz mniej....

Posted

Bardzo ładna cena.

Świetna cena - biorąc pod uwagę fakt ,iż w last minute wyjście na zero można uznać za sukces ;)

Jeżeli mówimy o tych domenach, z którymi nie wiemy co zrobić, są słabe, to tak. Jednak wiele osób wystawia na LM domeny, które są raczej z górnej półki ;-).

Posted
Jeżeli mówimy o tych domenach, z którymi nie wiemy co zrobić, są słabe, to tak. Jednak wiele osób wystawia na LM domeny, które są raczej z górnej półki ;-).

Oczywiscie masz rację. Nie mówiłem tu o "magii dropped", która pozwala tym z średniej/górnej półki znaleźć klienta na LM ;)

Posted
Gratulacje.

Super cena i efekt LM, pamiętając, że kilkanaście dni wcześniej w "zwykłej" aukcji dropped nikt nawet nie oferował 100 pln:

http://www.dropped.pl/bid.php?id=471660

To sa wlasnie uroki LM, mozna dostac 10zl a mozna kilkaset, mimo ze wczesniej byla aukcja od 100zl.

na GPWonline.pl mozna stworzyc ciekawy portal o notowaniach na warszawskiej gieldzie, lub sprzedac duzemu portalowi. Wg mnie mozna spokojnie dostac za nią kilka tys, tylko trzeba poczekac.