Jump to content

Daniel Dryzek – zawód domainer

Recommended Posts

Posted

Trzeba przyznać, że Danielowi talentu organizacyjno pr(.pl)owskiego nie brakuje ;)

Zastanawia mnie tylko czy ma pewność, że budownictwo.pl zamknęło się w kwocie kilkuset tysięcy złotych ?

Posted
Zastanawia mnie tylko czy ma pewność, że budownictwo.pl zamknęło się w kwocie kilkuset tysięcy złotych ?

Napisałem, że to sprzedaży z przedziału od 100 do kilkuset tysięcy :P Myślę, że kwotę 100k PLN przekroczyło. Domena ładna, więc szkoda byłoby nie powiedzieć szerszej publice o jej sprzedaży ;)

DD

Posted (edited)

noo Daniel, że tak powiem "rządzisz" jako domainer i każdemu a mi w szczególności daleko do Ciebie :P) Każdy podobno w życiu ma 5 minut sławy, Twoje na pewno właśnie trwają i oby jak najdłużej,

Pogratulować Ci tego, na pewno przejdziesz do historii "domainerstwa" ;):P

Edited by Guest
Posted
Warto też czytać dobre blogi, na których znajdziesz najświeższe i często najbardziej wartościowe informacje na temat rynku domen. Szczególnie dużo można się nauczyć czytając zagraniczne serwisy. Polecam Domaining.com, który jest agregatorem wszystkich liczących się anglojęzycznych blogów i serwisów domenowych. Zamiast śledzić kilkanaście lub kilkadziesiąt blogów – tam znajdziesz je wszystkie w jednym miejscu.

Warto też zajrzeć na AllTop.com oraz na DNHeadlines.com, które agregują newsy z różnych blogów, forów i serwisów