Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Wg. mnie dobra domena. Branża i bogata i chętnie inwestuje w internet. Ponoć KK lubią *eu :blink:

Wyceny się nie podejmę bo i sensu nie ma ;)

Edit:

W przeciwieństwie do smg - ja raczej myślałem o aranżacjach wnętrz ;)

Edited by Growli
Posted

:blink:

Przecież to moja domena...

[edit] Przepraszam, ja mam aranzacja.eu. A już zacząłem szukać jakim cudem spadła...

W każdym razie fajna domena. ;-)

Posted
;)

Była Twoja, domena jest dzisiaj zaregana. :blink:

Posted
z palca?

z palca, z listy Domainera

;)

[edit] Przepraszam, ja mam aranzacja.eu. A już zacząłem szukać jakim cudem spadła...

W każdym razie fajna domena. ;-)

no właśnie pomyślałem, że skoro pb kisi aranzacja.eu, to moze warto i aranzacje.eu regnac ... i potem tez kisic :blink:

Posted

no właśnie pomyślałem, że skoro pb kisi aranzacja.eu, to moze warto i aranzacje.eu regnac ... i potem tez kisic :)

A ja kiszę od jakiegoś czasu Aranzacja.net ;)

Posted

no właśnie pomyślałem, że skoro pb kisi aranzacja.eu, to moze warto i aranzacje.eu regnac ... i potem tez kisic :)

Aranzacje.eu wydaje się być przyjemniejsza dla oka ;)

Posted

A ja kiszę od jakiegoś czasu Aranzacja.net ;)

Panowie - może więc w tym kierunku -> kisze.pl (wolna), kisze.eu (wolna), kiszenie.eu (wolna) ? ;)

S.F.

alpine5

• 3 years later...
Posted

Wykopuje po 4 latach. Widzę że domena (ja mam zestaw z IDN) krąży wśród domainerów co roku zmieniając właściciela. Czy warto ją dłużej przytrzymać? Czy generyki w .eu jeszcze się sprzedają - dobrze sprzedają do KK?

Dzięki za opinie!

Posted

Wykopuje po 4 latach. Widzę że domena (ja mam zestaw z IDN) krąży wśród domainerów co roku zmieniając właściciela. Czy warto ją dłużej przytrzymać? Czy generyki w .eu jeszcze się sprzedają - dobrze sprzedają do KK?

Dzięki za opinie!

1. Zależy od Ciebie

2. Nie.