Jump to content

wolnemiejsca.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

Nie taka zła ta domena, nie bądź taki skromny :blink:

Wolne miejsca: na koncerty, przedstawienia, parkingowe, w samochodzie, samolocie, autokarze etc.

Może cena mogłaby być wyższa.. ale jeśli ta cena się satysfakcjonuje to najważniejsze! ;)

Edited by novitz
Posted (edited)
1000 - KT na AM

Cieszę się: domena trochę "ninjowata" - ale wierzyłem w nią :blink:.

Ja uważam, że tanio poszła.

Zastosowanie czysto komercyjne i spokojnie można wykorzystać do turystyki, rezerwacji biletów do kin, koncertów itp. ;)

EDIT: novitz mnie wyprzedził ;)

Edited by mdi
Posted (edited)
Wolne miejsca: na koncerty, przedstawienia, parkingowe, w samochodzie, samolocie, autokarze etc.
Wiem, że jest taka "uniwersalna" - ale to IMHO największa wada: nie wiadomo o co chodzi.

Edit:

PS: Dodam, że nikt nie zapytał o tej domeny wcześniej (rok+).

Edited by seomi
Posted

Gratuluję sprzedaży i wiary w domenę (ja bym może i zarejestrował, bo jest bardzo przywoita, ale z przedłużaniem, to już nie wiem...)

S.F.

alpine5

Posted

Wg mnie cena w sam raz. Pół roku temu dwie moje podobne (bardziej konktretne niż "...miejsca", ale z drugiej strony mniej uniwerslane) poszyły za połowę tej kwoty.

Na miejscu Sprzedającego byłbym zadowolany, a Kupujący też nie przepłacił, zwłaszcza jeżeli to Klient końcowy.

pozdrawiam

Posted (edited)

Gratulacje ładna sprzedaż

#e-systemrezerwacji.pl

#erezerwowanie.pl

#rezerwujtaniej.pl

Widzę że na upartego można by zrobić mały arbitraż w temacie avatara ;)

Edited by promedica