Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IMHO www.timessquare.pl powinno byc zainteresowany. Jesli tak: niskie xxxx

Jesli nie: trudno znalezc klienta...

PS: Jest oczywiscie jeszcze rynek poza pl - ale jaki?

Edit: Niepotrzebne glupoty zkasowane... :blink:

Edited by seomi
Posted

Times Square to przecież w Nowym Jorku jest, nawet nie w Europie to co można by zbudować na domenie .eu :blink:

Według mnie domena się kupy nie trzyma, niestety.

Posted
Times Square to przecież w Nowym Jorku jest, nawet nie w Europie to co można by zbudować na domenie .eu :blink:

Według mnie domena się kupy nie trzyma, niestety.

wiem ze to zadne porownanie, ale gdyby byla wolna brazil.eu to tez nie warto rejestrowac bo nie jest w Europie ?

Posted (edited)
wiem ze to zadne porownanie, ale gdyby byla wolna brazil.eu to tez nie warto rejestrowac bo nie jest w Europie ?

Ja bym się mocno zastanawiał, ale raczej zarejestrował, bo państw masz na świecie nie tak wiele (ok. dwieście, różna liczba zależnie od źródła), krajów trochę więcej (ciekawostka - w Rosji jest aż 9 krajów), ale np. newyork.eu to bym już na pewno nie rejestrował, bo tego raczej nikt nie kupi, a nad placem to bym się nawet nie zastanawiał. :blink:

timessquare.eu to nadaje się najwyżej na jakąś markę, tak jak pisze seomi, może ci spod .pl lub .com.pl kupią, ale budowanie marki na .eu póki co to żmudny proces.

Edited by thomaso