Jump to content

Recommended Posts

Posted
Wstępnie się wybieram, ale jeszcze nie wiem na 100%.

W grupie byłoby weselej ;)

Co prawda nie jestem pewien jaką grupę masz na myśli ;) ale jeśli chcesz tylko porozmawiać z kimś znajomym, to ja wczoraj zarejestrowałem się więc będę.

Posted
Co prawda nie jestem pewien jaką grupę masz na myśli ;) ale jeśli chcesz tylko porozmawiać z kimś znajomym, to ja wczoraj zarejestrowałem się więc będę.

W takim razie mam nadzieję do zobaczenia ;)

DD

Posted

Czy ktoś wie więcej o tmtevents.pl?

Warto tam być?

Raczej wygląda hmm...:

http://www.tmtevents.pl/index.php?konf_id=...;m=4&statix - brak NIP, REGON i inne wymgane dane.

Spółka nawet nie jest abonamentem/właścicielem własnej domeny:

whois tmtevents.pl

DOMAIN: tmtevents.pl

registrant's handle: nta125477 (INDIVIDUAL)

"Terms of use | Privacy policy" też jeszcze nie ma (albo nie działa)...
Posted (edited)
Czy ktoś wie więcej o tmtevents.pl?

...

Przyznam, że wcześniej nie weryfikowałem ich danych i faktycznie brak podstawowych danych rejestrowych może niepokoić.

Zaproszenie dotarło do mnie z biuletynu rozsyłanego z GL przez Marcina Szeląga.

Moje zaufanie wzbudził m.in. wpis Artura Kurasińskiego oraz informacje zawarte na onet.pl oraz na vagla.pl .

Ten ostatni potwierdza, że ta konferencja doszła do skutku w ub. roku.

Pozostaje mi więc wierzyć, że tacy patroni tej konferencji jak bankier.pl, interia.pl , interaktywnie.com i inni zweryfikowali organizatora tej konferencji dokładnie i nie należy się niepokoić tym, że konferencja nie dojdzie do skutku.

Edited by Kangur
Posted
okazuje się, że jednak będe. Jak ma byc Kangur to zony samej nie puszczę :D

Mi możesz nie ufać ale żeby swojej żonie ? :o

To już piątka z forum. Czyżby mała powtórka MD ? ;)

Posted
okazuje się, że jednak będe. Jak ma byc Kangur to zony samej nie puszczę :D

Hehe, slusznie. To do zobaczenia, ja tez bede, wczoraj zarejestrowalem sie.

Posted
ja z żalem stwierdzam, że po szczegółowym zapoznaniu sie z agendą i prelegentami odpuszczam

Szkoda. :)

Zmieniło coś się od pierwotnej wersji? Nie sprawdzałem.

Posted
Szkoda. :)

Zmieniło coś się od pierwotnej wersji? Nie sprawdzałem.

nie, ale jakoś wczęsniej nie rzuciłem okiem wystarczajaco. i po przeliczeniu dwóch wejścówek, noclegu i dojazdu stwierdziłem, że chyba jednak nie ma sensu. lepiej odłoze na kolejne spotkanie klubu domainerów ;)

Posted
nie, ale jakoś wczęsniej nie rzuciłem okiem wystarczajaco. i po przeliczeniu dwóch wejścówek, noclegu i dojazdu stwierdziłem, że chyba jednak nie ma sensu. lepiej odłoze na kolejne spotkanie klubu domainerów :)

Nie wiem czemu nie rozstajecie się choć na chwilę ze sobą i dlaczego nie może przyjechać tylko jedna osoba i musicie zostać na noc ale nie mi w to wnikać ;)

Jeśli zdążysz dokonać wpłaty, to masz szansę obejrzeć wszystko online.

Troszkę późno ale pojawiła się oficjalna informacja o możliwości zamówienia transmisji na żywo.

Panowie przyjezdni, ;)zostajecie na noc w Wawie, czy wracacie do domu? Jakieś spotkanko później?

Może i bym został ale bez żony Bartka nie bardzo wiem po co ? ;)

A serio, to troszkę za późno na to by zostawać do czwartku.

Zdążyłem już go zaplanować i trudno byłoby mi to teraz zmieniać.

Tym bardziej, że budzik nastawiam na 3.30 więc pewnie i tak szybciej szedłbym do wyrka.

Posted
Nie wiem czemu nie rozstajecie się choć na chwilę ze sobą i dlaczego nie może przyjechać tylko jedna osoba i musicie zostać na noc ale nie mi w to wnikać :)

bo każdy wyjazd to ma być przyjemność ;)

Posted
Zamów dostęp do transmisji!

Zamawiam dostęp usługi

"Transmisja z TMT.Buyouts`09 Warsaw"

Regulamin świadczenia usługi:

Złożenie zamówienia na dostęp do internetowej wideotransmisji on-line konferencji TMT.Buyouts`09 Warsaw pozwala korzystać z całodziennego streamingu wideo z tej konferencji dostępnego w dniu 25.11.2009 między 10.00, a 17.00 na stronie www.transmisjeonline.pl/TMT ». Uczestnik transmisji otrzyma login, za pomocą którego zaloguje się na stronie transmisji. Warunkiem otrzymania loginu jest rejestracja on-line na tej stronie i niezwłoczne dokonanie wpłaty na podane konto oraz przesłanie potwierdznia dokonania przelewu e-mailem. Koszt dostępu do transmisji dla 1 osoby wynosi 99 PLN + 22% VAT.

:)

http://www.tmtevents.pl/konferencja-tmt_bu...9_warsaw-7.html

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Jeśli ktoś jest zainteresowany informacjami z konferencji związanej z wykupami firm nowych technologii, to może próbować zapoznać się z prezentacjami, zdjęciami i wywiadami zamieszczonymi NA TEJ STRONIE .

Edited by Kangur
Posted
Jeśli ktoś jest zainteresowany informacjami z konferencji związanej z wykupami firm nowych technologii, to może próbować zapoznać się z prezentacjami, zdjęciami i wywiadami zamieszczonymi NA TEJ STRONIE .

@Kangur Napisz lepiej jakie Twoje wrażenia :) Czego ciekawego się dowiedziałeś? Podziel się z nami nabytą wiedzą :)

DD

Posted
@Kangur Napisz lepiej jakie Twoje wrażenia :) Czego ciekawego się dowiedziałeś? Podziel się z nami nabytą wiedzą :)

Trudno jednoznacznie mi ocenić tą konferencję ale jeśli miałbym ująć to w jednym zdaniu, to napisałbym, że nie byłem zachwycony.

Owszem wiedza i podejście do biznesu, którą przedstawiła p. Anna Hejka bez wątpienia wskazuje na jej duży profesjonalizm. I choć inni też pokazali się z dobrej strony, to trzeba przyznać, że przy niej trudno dobrze wypaść.

Inwestorzy poinformowali jakimi projektami są zainteresowani, na jakich etapach rozwoju ale większość z nich miała mało czasu na swe wypowiedzi.

Ja osobiście na MettDomainers skorzystałem więcej.

Nie chciałbym się wypowiadać za Leszka ale na jednym ze zdjęć widać jak sprawdza w telefonie jedną z wielu ofert domenowych ;), które otrzymał podczas kilku godzin konferencji dlatego zaryzykuję stwierdzenie, że za rok nie pojawi się.

Posted
[...]

Nie chciałbym się wypowiadać za Leszka ale na jednym ze zdjęć widać jak sprawdza w telefonie jedną z wielu ofert domenowych :), które otrzymał podczas kilku godzin konferencji dlatego zaryzykuję stwierdzenie, że za rok nie pojawi się.

Fakt, jedną z ofert otrzymanych tamtego dnia, finalizuję w tym tygodniu. :)

Napiszę tylko, żę MeetDomainers było lepiej zorganizowane, resztę można sobie obejrzeć.