Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Wystawiam swoją starą domenę na aukcje - Jazda.pl

Domena jest na pewno atrakcyjna ze względu na jej wszechstronność. Może być wykorzystana dla portalu sportowego, motoryzacyjnego i wielu innych.

Oferty są już całkiem niezłe... zastanawiam się co na to eksperci? :)

Posted
Wystawiam swoją starą domenę na aukcje - Jazda.pl

Bardzo fajna domenka.

Zastosowanie szerokie od husarii, poprzez motoryzację ( zwłaszcza naukę jazdy, opony a nawet sidecar'y ) na seksie kończąc.

Choć nie zdziwię się jeśli Yarowa napisze, że kojarzy mu się to tylko z Wisłą Kraków :)

Jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda
;)
Posted
Kawał dobrej domeny. Od 10k PLN.

Może gdyby Daniel był w tym przypadku sprzedawcą to ta cena byłaby realna :)

Jak dla mnie 4-5k PLN do wyciągnięcia.

Domena bardzo fajna.

S.F.

alpine5

Posted

Fajnie brzmi, trochę slangowo, ale i trochę zbyt ogólnie. Nauki Jazdy pod taka domeną bym nie reklamował. Raczej jakiś serwis odlotowy , odjechany , rock'n'rollowy.

Ale chcialbym ja mieć.

Pozdrawiam

Maciek

Posted
Fajnie brzmi, trochę slangowo, ale i trochę zbyt ogólnie. Nauki Jazdy pod taka domeną bym nie reklamował. Raczej jakiś serwis odlotowy , odjechany , rock'n'rollowy.

Ale chcialbym ja mieć.

Pozdrawiam

Maciek

Jeśli chodzi o muzyczne skojarzenia to kojarzy się wyłącznie z techno-disco-polo i nurtem a'la Manieczki ( Jazdaaaaa, Jazdaaaaa - to słowo klucz naspeedowanej i napixsowanej młodzieży w białych rękawiczkach pochodzącej z rejonów mocno rolniczych)

Jazda.pl to dobra domena motoryzacyjna, ale ze względu na swoją uniwersalność może mieć fajne zastosowanie w innej dziedzinie.

Posted

Ale chcialbym ja mieć.

Pozdrawiam

Maciek

podpisuje sie pod tym rekami i nogami