Jump to content

Handel i Ogłoszenia...

Recommended Posts

Posted (edited)

Dla czego w dziale Handel i Ogłoszenia mogę dodawać tematy dopiero po upłynie dobry?

Czytałem pomoc i nic nie znalazłem na ten temat... także zwracam się do was z prośbą o pomoc i udzielenie wyczerpującej odpowiedzi.

można to jakoś zmienić, bo to trochę irytujące :)

Edited by masire
Posted (edited)

1. Bo tak jest w regulaminie.

2. Ograniczenie techniczne oszczędza sporo czasu (i życia) moderatorom.

3. Z tego, co wiem, nie będzie to zniesione, bo bez tego byłoby za duże nagromadzenie domen.

4. Zawsze można zebrać domeny z kilku dni i wrzucić kilka najlepszych domen z nich do wyceny na jeden raz w jednym temacie. :)

Edited by thomaso
Posted
Dla czego w dziale Handel i Ogłoszenia mogę dodawać tematy dopiero po upłynie dobry?

Czytałem pomoc i nic nie znalazłem na ten temat... także zwracam się do was z prośbą o pomoc i udzielenie wyczerpującej odpowiedzi.

można to jakoś zmienić, bo to trochę irytujące :)

Jest taki zapis, może o tyle niezręczny, że dotyczy całego działu, który podzielony jest na domeny polskie, zagraniczne, itd. Zatem w jeden dzień wątek o domenach polskich, w drugi o zagranicznych, itd. Zapis ten byłby szczęśliwszy, gdyby dotyczył każdego poddziału z osobna. Na forum w dużej części biznesowym takie ograniczenie jest zbyt restrykcyjne. No ale...