Jump to content

kuponista.pl, roznosiciele.pl, najswiezsze.pl, bezprzewodowy.eu

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam wszystkich!

Dzisiaj do wyceny daję Wam domenki:

kuponista.pl

roznosiciele.pl

najswiezsze.pl

bezprzewodowy.eu

Zarejestrowane dzisiaj w Home.pl

Proszę o wycenę i dziękuję!

Edited by bbad
Posted
Witam wszystkich!

Dzisiaj do wyceny daję Wam domenki:

kuponista.pl

roznosiciele.pl

Zarejestrowane dzisiaj w Home.pl

Proszę o wycenę i dziękuję!

Roznosiciele.pl całkiem niezła ale ten kupa-onanista, czy jak tam, to jest rasowa ;) .

Posted
Roznosiciele.pl całkiem niezła ale ten kupa-onanista, czy jak tam, to jest rasowa ;) .

kuponista to profesjonalne określenie na roznosiciela ulotek występujące m. in. w ofertach pracy Telepizzy.

Posted
kuponista to profesjonalne określenie na roznosiciela ulotek występujące m. in. w ofertach pracy Telepizzy.

eeee tam profesjonalne, jakiś oszołom sobie z Telepizzy to wymyślił i myśli, że zainteresuje tym innych. W powszechnym użyciu jest określenie ulotkarz. ;)

# Kolporterzy.pl

Posted (edited)

Nie przekreślałbym kuponista.pl. Nie twierdzę, że ma ogromny potencjał komercyjny ale jest to domena która fajnie wpisuje się w klimaty społeczności zakupowych (vide zataniści etc). Popularny ostatnio temat. Jest kilka projektów które w jednym miejscu oferują swoim użytkownikom kupony, rabaty i inne zniżki czy promocje. Ta nazwa pasuje do tego idealnie. I nie kojarzy mi się z onanistą, roznosiciele kojarzą mi się natomiast z grupą AH1N1 co też jest tematem dość "chodliwym" ostatnio ;)

[edit] Ani jedna ani druga nie kojarzy mi się z kolportażem ulotek.

Edited by dawidt
Posted
Nie przekreślałbym kuponista.pl. Nie twierdzę, że ma ogromny potencjał komercyjny ale jest to domena która fajnie wpisuje się w klimaty społeczności zakupowych (vide zataniści etc). Popularny ostatnio temat. Jest kilka projektów które w jednym miejscu oferują swoim użytkownikom kupony, rabaty i inne zniżki czy promocje. Ta nazwa pasuje do tego idealnie. I nie kojarzy mi się z onanistą, roznosiciele kojarzą mi się natomiast z grupą AH1N1 co też jest tematem dość "chodliwym" ostatnio ;)

[edit] Ani jedna ani druga nie kojarzy mi się z kolportażem ulotek.

Ubiegles mnie, bo tez mialem to napisac ;)

Posted
nie wiem czy domena z przeklenstwem moze byc tu wyceniana, ale nie ważne!

co sądzicie o domenie: taniowchuj.pl

hehe

pozdrawiam

po pierwsze to staraj się zachować jakiś poziom i nie schodzić do poziomu mułu, a po drugie domena jest w rezerwacji.

Posted
a mi roznosiciele kojarzą się z roznosicielami mleka ;)

ale jest jedno co Was wszystkich śmiejących się z tej domeny łączy - wszystkim Wam się jej nazwa z czymś kojarzy, to jak dla mnie duży plus, znaczy że jest pod nią wiele zastosowań ;)

pozdrawiam