Jump to content

PKP Przewozy Regionalne

Recommended Posts

Posted
A przewozyregionalne.pl pewnie jest na informatyka który ją rejestrował. Standard. ;)

Być może wmówił zarzadowi, ze wystarczy zarejestrowac przewozy-regionalne.com.pl

Posted (edited)

heh, no właśnie a ciekawe jest to, że mają zarejestrowaną także domenę przewozy-regionalne.com i to już na firmę ale przewozyregionalne.com była wolna....do wczoraj ;)

to czekamy na info o domenie przewozyregionalne.pl w dziale Sprzedane ;)

Edited by isildur
Posted
to czekamy na info o domenie przewozyregionalne.pl w dziale Sprzedane ;)

Niestety, nie mogę zdradzić kwoty tej transakcji.

Pewnie połowa tej kwoty została przeznaczona na domenę ;-)

Zbyt piękne, żeby było prawdziwe ;)

Posted
Niestety, nie mogę zdradzić kwoty tej transakcji.

Rozumiemy ;)

Powiedz tylko ile nowych iphonów można za to kupić. Więcej niż 2? Czy więcej niż 10? ;)

Posted
Rozumiemy ;)

Powiedz tylko ile nowych iphonów można za to kupić. Więcej niż 2? Czy więcej niż 10? ;)

Ja wolę liczyć w Eurogąbkach ;)

Konto na n-k zasilone na kilka lat... ;)

Powiem tylko tyle, że prawie do końca myślałem że pozbywam się ;) z portfolio ;)

Posted
Powiem tylko tyle, że prawie do końca myślałem że pozbywam się ;) z portfolio ;)

;) ...i cóż można napisać?...

...pozdrawiam.

Posted

Dziwna sprawa z tym rebrandingiem, skoro jeszcze w lipcu br. otrzymałem od tych ludzi ofertę zakupu pkppr*pl (nie znalazłem jednak w moim cenniku przedziału 5k PLN i sprawa się rypła) .

Inwestujesz w domeny już od jakiegoś czasu i powinieneś mieć uszy i google szeroko otwarte .

Jakie wykorzystanie dla domeny przewozyregionalne*pl, mógłby mieć Twoim zdaniem przeciętny, "niskobudżetowy" Kowalski ?

Podobne sytuacje (pan Marian & Co.) zdarzają się co raz częściej . Nie tak dawno temu, "pan Kogut" (kogut*eu) np. chciał odkupić ode mnie

, oczywiście do prywatnego, niekomercyjnego użytku domenę kogut*pl .

Posted
Nie tak dawno temu, "pan Kogut" (kogut*eu) np. chciał odkupić ode mnie, oczywiście do prywatnego, niekomercyjnego użytku domenę kogut*pl .

A po co "pan kogut*eu" miałby kupować kogut*pl, skoro ma taką ładną domenę .eu ;)

;)

DD

Posted (edited)

hehe 29.10.2009 www.szybkakolej.pl zarejestrowana na PPD ;)

Pachnie mi to świstakiem ;)

edit: a dzisiaj www.taniakolej.pl i też PPD ;)

Jezu...aż się boje coś wpisać we who.is ;) odnośnie kolei....

Edited by jonatan