Jump to content

LokataJednodniowa.pl

Recommended Posts

Posted

Przy okazji dowiedziałem się co to wogóle jest.. :ph34r:

Myśle, że to ciekawa domena, chociaż trochę długa..

Z drugiej strony te 2 słowa ujmują temat domeny, a i branża bogata, więc myślę, że powinieneś coś niecoś wycisnąć..

Pozdrawiam

Posted

Ładna rejestracja. Wartość domeny będzie uzależniona od powodzenia "Lokat Jednodniowych".

Rasowe zachowanie domeniarza. Coś nowego wchodzi na rynek i rejestrujemy. Brawo jak na pierwszą rejestrację jest dobrze.

Domena ma sens, ale póki co nie licz na liczne zapytania o tę domenę. Bądź cierpliwy.

Posted

W weekendowym wydaniu gazety prawnej byl spory artykul o lokatach jednodniowych - wrozono im spory sukces, poniewaz umozliwiaja legalne obejscie podatku belki :ph34r:

Posted

Ktoś kiedyś pisał że banki nie kwapią się do kupna tego typu domen, prędzej taki bank stworzy sobie potworka w stylu kredyty.eurobank.pl niż kupi domenę, ale z drugiej strony były chyba jakieś sprzedaże domen w tym temacie więc kto wie.

Posted

Temat wcale nie jest nowy. Lokaty jednodniowe funkcjonują już od jakiegoś czasu. Jeśli zrobisz na bieżąco aktualizowany serwis o ofertach poszczególnych banków i innych ciekawostkach, myślę, że możesz wygenerować spory ruch. Zainteresowanie tematem jest.

Posted

Po chwilowym zamieszaniu odnośnie tego czy od lokat jednodniowych podatek Belki trzeba płacić czy nie wyjaśniła się już ta kwestia.

Nie trzeba :lol:

Może ktoś jeszcze wyceni?