Jump to content

Recommended Posts

Posted

na NK ostatnio pojawiły się wpisy na sledziku o treści

Śledzik nareszcie usunięty http://ŚIedzik.pl/usun

I wygląda jak l i znów się ludzie na to nabierają

a na tej stronie jest button który niby to ma usunąć łśedzika a tak naprawde dodaje ten właśnie wpis na śledzika

i wejścia sie zwiększają a na stronie oprócz buttona google adsence

ciekawe jaki ctr

czego to ludzie nie wymyślą ciekawe ,że google jeszcze tego nie uciął.

Posted

Parę dni po starcie śledzika wykupiłem domeną AntySledzik.pl i uruchomiłem pod nią ministronę z poradnikiem dotyczącym usunięcia Śledzia z najpopularniejszych przeglądarek. Adres do strony był moją ciętą ripostą na pytania w stylu: "Jak to usunąć ?". Dziennie około 90uu więc szału nie ma ;-)

Posted (edited)

Jeden z forumowiczow ma domene rnicrosoft.pl, to dopiero kozak domena :D a po takim sledziku to latwo poznac ze podpucha.

A od kiedy jest ten sledzik i wszystkie akcje w celu jego usuniecia to faktycznie sie przekonalem ze sporo moich znajomych to naiwniacy, ale studia pokonczyli ;)

Edited by 513581
Posted

Też to zauważyłem. Widać, że tFUrcom tego badziewia zależy na wywołaniu w celu zabawy czegoś na kształt DDoS przeprowadzonego rękami użytkowników. Pewnie N-K zablokuje ten syf, jeśli rzeczywiście zamiast blokować, wysyła on Sledzika. Sam nie wiem, bo w ogóle śledzika, poronionego pomysłu N-K, nie tykam.

Posted
Też to zauważyłem. Widać, że tFUrcom tego badziewia zależy na wywołaniu w celu zabawy czegoś na kształt DDoS przeprowadzonego rękami użytkowników. Pewnie N-K zablokuje ten syf, jeśli rzeczywiście zamiast blokować, wysyła on Sledzika. Sam nie wiem, bo w ogóle śledzika, poronionego pomysłu N-K, nie tykam.

wysyła z wykorzystaniem buttona od NK "dodaj na sledzika" tylko ze zmienionym tekstem "usuń śledzika" a że ludzie klikają w to równoczesnie będąc zalogowanym na NK pojawia się automatycznie :D

Posted
Jasne juz klikam :rolleyes: ale i tak trzeba potwierdzic :P

Ale przynajmniej nie oszukuję ludzi, że im śledzika usunie :) Na stronę właściwą się dostaną, a w zamian dokleją mi linka do strony :P

Posted
Ale przynajmniej nie oszukuję ludzi, że im śledzika usunie :rolleyes: Na stronę właściwą się dostaną, a w zamian dokleją mi linka do strony :)

Nie ma konta na nk, więc się zapytam ile osób kliknęło i co to Ci daje? :-)

Posted
Nie ma konta na nk, więc się zapytam ile osób kliknęło i co to Ci daje? :-)

Ile osób klika, to nie mam tego jak sprawdzić. Działa to w ten sposób, że gdy ktoś kto ma konto na NK, kliknie i potwierdzi, to dodaje wpis wraz z linkiem na swoim mikroblogu śledzikowym, ten wpis widzą wszyscy jego znajomi.

Posted
Parę dni po starcie śledzika wykupiłem domeną AntySledzik.pl i uruchomiłem pod nią ministronę z poradnikiem dotyczącym usunięcia Śledzia z najpopularniejszych przeglądarek. Adres do strony był moją ciętą ripostą na pytania w stylu: "Jak to usunąć ?". Dziennie około 90uu więc szału nie ma ;-)

no bo ludzie wolą usunąć go kodem jednorazowym :lol: