Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam klienta którego interesuje pewna domena która jest już zarejestrowana. Odwiedzając stronę www widzę że domena nie jest wykorzystana, jest zaparkowana w sedo. Nie mogę jednak nigdzie znaleźć jakiejś aukcji lub informacji o właścicielu domeny, a może byłby zainteresowany jej odsprzedaniem.

Posted (edited)
Mam klienta którego interesuje pewna domena która jest już zarejestrowana. Odwiedzając stronę www widzę że domena nie jest wykorzystana, jest zaparkowana w sedo. Nie mogę jednak nigdzie znaleźć jakiejś aukcji lub informacji o właścicielu domeny, a może byłby zainteresowany jej odsprzedaniem.

Jeżeli nie ma podanego kontaktu na zaparkowanej stronie ( a tak właśnie jest w tym przypadku ) , to albo to przeoczenie albo domena może nie być przeznaczona na sprzedaż.

Jeśli bardzo Ci na niej zależy, to załóż nowy temat w dziale Kupię z podaniem konkretnej domeny w tytule - być może jej abonent zauważy Twoje ogłoszenie i nawiąże z Tobą kontakt ? :D

Edited by Kangur
Posted

Szukając właściciela tej domeny znalazłem inne domeny które są na sprzedaż. Ale właśnie ceny były wyrąbane w kosmos, czy ktoś to wogóle kupi? I jaki jest sens w trzymaniu domeny bez udostępnienia w jakiś sposób możliwości jej zakupu?

Posted
... czy ktoś to wogóle kupi? I jaki jest sens w trzymaniu domeny bez udostępnienia w jakiś sposób możliwości jej zakupu?

To zmartwienie zostawiłbym temu, który taką decyzje podejmuje.

Kolekcjonerstwo i podziwianie otaczającego nas piękna, to cudowna pasja i umiejętność dostępna tylko dla wybranych :D

Posted
... czy znajdzie sie ktos kto to kupi

To racja, ale wracając do sedna jak się skontaktować z hmns96835, czy może darować sobie to. Aż tak mi na tej domenie nie zależy.

Posted
To racja, ale wracając do sedna jak się skontaktować z hmns96835, czy może darować sobie to. Aż tak mi na tej domenie nie zależy.

Spróbuj napisać maila do właściciela np na adres hipolit [at] hipolit [dot] pl albo info [at] hipolit [dot] pl

Ostatecznie możesz poprosić o pomoc home.pl.