Jump to content

dag.com.pl

Recommended Posts

Posted

Dawno nic nie pisałem, więc się pochwalę dzisiejszą transakcją, dosłownie sprzed kilku minut.

dag.com.pl - 600 złotych

Klient sam się zgłosił, zresztą ofert miałem kilka. Miałem na nią swój pomysł, ale ostatecznie dałem się przekonać.

Posted
Też jestem zadowolony z tej sprzedaży, chociaż, jeśli mnie pamięć nie myli to w tym dziale były większe sprzedaże .com.plek.

Były ale też w cenie Twojej dzisiejszej sprzedaży, mnóstwo 3-literowych peelek zbyłem.

Tak więc gratuluję :)

Posted
Też jestem zadowolony z tej sprzedaży, chociaż, jeśli mnie pamięć nie myli to w tym dziale były większe sprzedaże .com.plek.

Sprzedać nic nie znaczącą frazę w domenie funkcjonalnej która ledwo dyszy, to jest dopiero wyczyn. I to za taką cenę. Gratuluje!

Posted

Gratuluje sprzedaży, bardzo dobra cena.

Sprzedać nic nie znaczącą frazę w domenie funkcjonalnej która ledwo dyszy

widocznie fraza znaczenie dla zainteresowanego miała,

druga sprawa, która reaktywuje domeny funkcjonalne to windowanie cen właścicieli 3lit.pl,

co raz częściej kupujący zobaczą kwotę kilku/kilkunastu tysięcy to z braku laku kupi funkcjonalną,

uważam, że ta sprzedaż nie jest wyjątkiem i będą się podobne powtarzać.

Pozdrawiam

Posted
widocznie fraza znaczenie dla zainteresowanego miała

Zgadza się, dzięki temu domeny mają coraz wyższe ceny przy odsprzedaży. Z drugiej strony jednak, ciężko kupować jak leci z nadzieją, że może akurat ta fraza będzie miała znaczenie :)