Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam z Rana :)

Jak sądzicie? Czy Polski domeniarz ma szansę dorobić się swoich 4 kątów? Nie mówiąc o tych co ciągle rejestrują tak zwane :) (oczywiście wiem, że na forum są osoby które mają już swój prywatny konik ale zawsze mogą mieć nowy). Tak przeglądają dzisiaj z rana internet natknąłem się na stronę domoklik.pl i zacząłem sobie marzyć jak by to było... :P polecam dział "Najekskluzywniejsze apartamenty". I tak więc co o tym sądzicie? :)

Posted

Jasne, musi tylko spełniać jeden z dwóch warunków:

- zainwestował daaawno temu i ma w swoim portfelu świetne generyki

- ma duuużo pieniędzy do zainwestowania teraz na rynku wtórnym i odsprzeda z zyskiem

Posted (edited)
Jak sądzicie? Czy Polski domeniarz ma szansę dorobić się swoich 4 kątów?

Bez najmniejszych wątpliwości masz szansę i to jeszcze dzisiaj !

Wystarczy mieć na koncie mniej niż 10 zł i zarejestrować np. 4kąty.net.pl :)

Edited by Kangur
Posted
Bez najmniejszych wątpliwości masz szansę i to jeszcze dzisiaj !

Wystarczy mieć na koncie mniej niż 10 zł i zarejestrować np. 4kąty.net.pl :)

hehe :) generyk jak znalazł :)

Posted

Dziś przeczytałem na Onet.pl "Singiel też na swoim" No i w szaleńczym tempie, rzuciłem się rezerwować SingielNaSwoim.pl żeby zgarnąć za taką domenę co najmniej "milion pięćset" (byłoby za to ładne mieszkanie;) no i przeżyłem rozczarowanie:

DOMENA: singielnaswoim.pl

utworzona: 2009.10.29 09:12:09

ABONENT:

firma: Serwis RodzinaNaSwoim.pl

ulica: Żelazna 7

No cóż, może uda się następnym razem :)

Posted

A co ciekawe:

DOMENA: rodzinanaswoim.pl

id abonenta: hmns439112 (osoba fizyczna)

serwery nazw: ns10.linuxpl.com.

dns10.linuxpl.com.

utworzona: 2008.01.18 18:40:57

ostatnia modyfikacja: 2009.01.22 10:58:20

Posted
5 lat temu tez mazylem o swojih 4 kotah,i tez niebylo co regaci, ale i tak jest ok, i ciongle mam jednego generyka :lol:

Czy ty też korzystasz z translatora (np jesteś obcokrajowcem?), czy sobie jaja robisz? ;)

W innym przypadku dojdę do wniosku, że wiem dlaczego masz tylko jednego generyka.

Posted (edited)
No i w szaleńczym tempie, rzuciłem się rezerwować SingielNaSwoim.pl żeby zgarnąć za taką domenę co najmniej "milion pięćset" (byłoby za to ładne mieszkanie;)
domainer widzisz niby rodzina a tu singla mają ;) oczywiście też liczę, że kiedyś sprzedam domenę wartą "milion pięćset".

Wy tutaj o milionach, a ja mam nadzieje, że na jakieś 0,5 do 1 metra będzie z tej domeny:

http://www.di.pl/index.php?showtopic=38708...mp;#entry250370

Tylko się zastanawiam w jakim rejonie kraju ten metr :P

W innym przypadku dojdę do wniosku, że wiem dlaczego masz tylko jednego generyka.

Jeszcze zależny jakiego generyka, może coś w stylu hszonszcz.pl :lol: (ups Pikachu mam nadzieje, że znasz sie na rzartah)

Edited by krystekm
Posted (edited)
Jak sądzicie? Czy Polski domeniarz ma szansę dorobić się swoich 4 kątów?

Ja mam nadzieję mieć kiedyś portfolio w którym będzie przynajmniej kilkadziesiąt domen wartych każda tyle co nowy apartament :lol:

Edited by przemowild
Posted

"Regaci" i tego typu końcówki są legendarne u Pikacza. :lol: Sam się kiedyś dziwiłem, dopóki Pikacz nie objaśnił nam na czacie, że jest nietutejszy. ;)

Posted (edited)

Panowie a po cóż siedziec w czterech kątach gdy na Świecie tyle jeszcze wolnych domen do upolowania ;)

a tak poważnie, zaczynając domaining teraz - to jak na piwo zostanie, to bedzie dobrze :lol:

Edited by Jaca869