Jump to content

DzialkiRolnicze.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

na ten moment czekałem długo, pierwsza domena sprzedana na odległość

DzialkiRolnicze.pl - 129 zł - Kup Teraz - Allegro

na własnej skórze przekonałem się, że Allegro to nie jest dobre miejsce do sprzedaży, koszty oczekiwania na klienta są za duże

nie wiem co myśleć o kwocie, ale doświadczenie i przetestowanie mechanizmu sprzedaży - bezcenne

Edited by dlp
Posted
nie wiem co myśleć o kwocie, ale doświadczenie i przetestowanie mechanizmu sprzedaży - bezcenne

i to się liczy, gratulacje pierwszej sprzedaży :rolleyes:

Posted (edited)

Moje gratulacje :rolleyes: Chociaż mogła być wyższa kwota.

Prowadzę teraz rozmowy odnośnie sprzedaży kompletu:

#DzialkiOnline.pl (+IDN)

I tu suma to średnie xxxx

Edited by polmajk
Posted (edited)

Dla kogoś, kto ma małe fundusze, nie jest grubą rybą etc... - ta cena jest OK. Ale taki DD* zapewne poniżej 3k by nie puszczał ;-)

*taki przykład tylko

Gratuluję sprzedaży :rolleyes:

Edited by Jaca869
Posted (edited)
Dla kogoś, kto ma małe fundusze, nie jest grubą rybą etc... - ta cena jest OK. Ale taki DD* zapewne poniżej 3k by nie puszczał ;-)

... wiadomo, 3k itd., można było czekać ale zależało mi aby te sprzedaże, że tak powiem "zassały". Chciałem zobaczyć jak to działa na prawdziwej transakcji więc traktuje to jako naukę. DzialkiRolnicze.pl nie brzmią też tak dobrze jak np. DzialkiRolne, DzialkiBudowlane czy DzialkiRekreacyjne itd.

A tak poza tym, mogłem założyć tu wątek i pochwalić się sygnaturą :rolleyes:

Edited by dlp
Posted

Poniżej 3k bym nie sprzedał, bo bym jej wcześniej nie zarejestrował :) Nie chodzi przecież o to, że każdą domenę da się sprzedać za dowolną kwotę. Podstawowa sprawa to wartość domeny. Kwestie negocjacji i określenia oczekiwań to sprawa wtórna.

Nic nie wartej domeny nie da się sprzedać jak perły :rolleyes:

DD

Posted
na własnej skórze przekonałem się, że Allegro to nie jest dobre miejsce do sprzedaży, koszty oczekiwania na klienta są za duże

To jest nas już dwóch w temacie allegro :)

...Nic nie wartej domeny nie da się sprzedać jak perły :rolleyes:

DD

...ale nic nie wartej dla kogo ? Bo to klient chyba pokazuje (wycenia) ostateczną wartość domeny, jeśli będzie :P a klientowi się spodoba i zapłaci za nią "jak za zboże" (wiem, coś takiego rzadko ma miejsce, ale jest to możliwe).

Autorowi tematu oczywiście gratuluję sprzedaży.

S.F.

alpine5

Posted
...ale nic nie wartej dla kogo ?

No oczywiście to klient wycenia.

Resztę już napisałem i nie chcę robić OT.

A dlp gratuluję sprzedaży, bo wycisnął z domeny co się dało :rolleyes: Domena w końcu nie najwyższych lotów.

DD