Jump to content

Gdzie są szablony na blog a la serwis?

Recommended Posts

Posted
Nie wie ktoś może, gdzie można znależć szablon na bloga a la serwis? to znaczy, że blog ma u góry kilka działów?

Już raz zostało to wyraźnie powiedziane, iż w języku polskim prawidłowo mówi się "na kogo? co? - na blog" a mnie "na bloga", ale nie uczysz się. Poza tym poszukaj w Google pod hasłem "WP magazine themes", "WP magazine templates". Znajdziesz zarówno płatne jak i bezpłatne.

Posted
szukaj: templates html

Chyba najprostsze w obsłudze....

W tym przypadku obsługa panelu administratora będzie czymś skomplikowanym, a Ty proponujesz HTML ? To się nie może udać :ph34r:

A Ty Dosiu sprecyzuj swoje pytanie :P

Posted (edited)
WordPress - system obsługi blogów napisany w języku PHP

Nawet pięciolatek dzięki WordPress może nie tylko prowadzić swój blog, ale także nim administrować( niech to da Ci do myślenia jak prosty dla laika jest to system) Trzymaj się od takich wynalazków jak "templates html" z dala. Poczytaj o WP w sieci i ciesz się swoim blogiem.

Edited by domainer
Posted

odpowiadając na pytanie - szablony są w internecie :)

również polecam wordpress'a lub inne cms'y z joomlą na czele

html tak czy siak się przyda, więc html templates nie jest takim głupim pomyslem - tym bardziej, ze wystarczy zamienic tekst na swoj w pliku html i odpowiednio podlinkowac odnosniki... kurs html'a i jazda, od tego chyba kazdy zaczynal, ale niektorzy od razu chcieliby zarabiac kokosy a najlepiej, zeby reszta podawala im gotowe rozwiazania na tacy

Posted
Ja wiem :)

Na przykład tutaj ---> http://www.freecsstemplates.org/

Podobają mi się te szablony. Ale niestety nie znam języka angielskiego. Nie wiem nawet gdzie jest ten kod, który trzeba umieścić na blogu. Nie wiesz jak dodać taki szablon na swój blog? Czy można z tego szablonu korzystać nie znając języka angielskiego? A może są jakieś szablony w języku polskim?

Posted

Jeśli zamierzasz odpowiedzieć na pytanie Dosi, zastanów się czy warto tak zmarnować sobie dwie minuty życia. Już lepiej pobawić się z kotem, psem lub boa dusicielem w zależności jakiego pupila posiadasz.

Posted (edited)
Jeśli zamierzasz odpowiedzieć na pytanie Dosi, zastanów się czy warto tak zmarnować sobie dwie minuty życia. Już lepiej pobawić się z kotem, psem lub boa dusicielem w zależności jakiego pupila posiadasz.

No ja wiem, że polecałeś mi założenie bloga w wordpress, tylko że jak nie wiem jak założyć bloga. Zarejestrowałam się ale nie wiem jak się ten wordpress obsługuje. Poza tym nie znam języka angielskiego. Dlatego nie mogę założyć bloga w wordpress.

Edited by Dosia