Jump to content

sauce.pl, telemedyk.pl, opiekatechniczna.pl, statekwycieczkowy.pl

Recommended Posts

Posted

Melduję, że pierwsza potyczka na wzgórzu FM stoczona i mimo przeważającej liczby wrogich domen, ta bitwa została wygrana :ph34r: Wystawiłem 10 domen z czego 4 domeny zostały kupione:

sauce.pl

telemedyk.pl

opiekatechniczna.pl

statekwycieczkowy.pl

Wydałem 5zł a zainkasowałem 30zł z groszami. Połowę zarobionych w ten sposób pieniędzy, zainwestowałem w kolejną aukcję FM z 30 domenami .pl z nazwiskami z listy kilku tysięcy najpopularniejszych nazwisk w Polsce.

Także zapraszam na zakupy, już kilkaset potencjalnych klientów to obiecująca perspektywa:

Posted
Wydałem 5zł a zainkasowałem 30zł z groszami. ]

I niech ktoś mi powie gdzie indziej można osiągnąć tak wysoką stopę zwrotu w tak krótkim czasie... :P

Gratulacje :ph34r:

Posted (edited)

Skuteczność sprzedaży na poziomie 40%...nieźle...choć mój młody miał ostatnio lepszą. Wystawił cztery poszły trzy...

:ph34r:

Szkoda że tak mało kaski zostaje z takiej aukcji. Może podnieśliby cenę wywoławczą do 25 zł. tak żeby zostało na rejestracje domeny.pl...

Bo te 5 złotych za bardzo różnicy chyba nie robi jeśli domena warta grzechu.

Graty

:P

I niech ktoś mi powie gdzie indziej można osiągnąć tak wysoką stopę zwrotu w tak krótkim czasie... :D

Gratulacje :P

Prawie jak u bukmachera...

:P

Edited by Bazyli
Posted
no proszę Cię...

Widzę, że wielu ludzi na forum zniesmaczyłem moimi aukcjami. Ja w ogóle mało wystawiam aukcji, ale jeśli jest jakaś nowość, to próbuje żeby potem móc powiedzieć np. "że to be" albo "że super" FM dla mnie to eksperyment i raczej ciekawostka na pograniczu zabawy niż walka na śmierć i życie. To moja pierwsza aukcja FM i głównie dlatego warto pochwalić się już dla samej statystyki. Także wielu forumowiczów proszę o zluzowanie pośladów i większego luzu.

I pamiętajcie, że życie to nie tylko aukcje FM i belgijskie czekoladki :ph34r:

Posted

Gratuluję, gratuluję i jeszcze raz gratuluję (mimo, że te kwoty nie powalają).

Ważne by można 30-50% uzyskanej sumy zainwestować (np. w kolejne FM) i zarabiać choć trochę (może coraz więcej).

S.F.

alpine5