Jump to content

agrotka.pl, acms.pl, artmar.pl, bluray.com.pl, debki.eu

Recommended Posts

Posted (edited)

Ostatnie kilka sprzedaży przeprowadzonych przez giełdę Aftermarket:

agrotka.pl - 500 PLN

acms.pl - 200 PLN

artmar.pl - 300 PLN

bluray.com.pl - 300 PLN

klienci zgłosili się sami, domeny zarejestrowane w ostatnich dwóch miesiącach.

Edited by thomaso
Posted (edited)

Jeszcze dosłownie przed momentem sprzedałem .eu za 400 PLN, dorzucę do tematu jak nabywca zapłaci. :ph34r:

AM to jednak prawie sam sprzedaje domeny. :P

Edited by thomaso
Posted (edited)

Też myślę że tanio. Zawsze można więcej, ale szybki zwrot pieniędzy czasem się przydaje, jak jest jeszcze "kilka" pomysłów w rezerwacjach. :ph34r:

Napisałem, że zdradzę jaka to .eu jak płatność wpłynie za domenę, a wpłynęła, więc dodaję, żeby nie było, że .eu nic nie warte:

debki.eu (Dębki) sprzedana za 400 zł.

Edited by thomaso
Posted (edited)
Gratuluje sprzedaży, ale jak możesz to napisz co Cię skłoniło żeby zarejstrowac takie domeny jak agrotka albo artmar, bo ja bym ich nigdy nie zarejestrował.

agrotka.pl - tu niczym, bo nawet nie zarejestrowałem tej domeny :ph34r: dostałem zapytanie o nią, kiedy była w rezerwacji, wtedy zarejestrowałem i sprzedałem, pierwsza oferta była 500 zł, kontakt i uzgodnienia telefonicznie, klientowi musiałem pół godziny tłumaczyć, że nie, nie jestem z dropped.pl i nie podbieram domen, bo to była firma obsługująca domenę dla byłego właściciela, która przez nieuwagę puściła i dropped.pl "podebrał",

artmar.pl - wyłącznie tym, że domena spadała aż po 4 przedłużeniach (zarejestrowana w 2004 roku) i tym, że to dobra nazwa, brzmi profesjonalnie, miała wszystkie końcówki z .info.pl i .waw.pl zajęte, musiało być sporo takich firm, bo domena .pl miała 10 albo i 20uu dziennie, nie pamiętam,

W sumie jeszcze sprzed momentu po tygodniu męczących negocjacji finalizacja maskara.pl - 450 PLN (chyba tanio, negocjacje od 700 PLN). :P

Edited by thomaso