Jump to content

GazetaSport.pl SportoweZakłady.pl i inne...

Recommended Posts

Posted

Wszystkich Świętych i Heloween za pasem...

Święty Mikołaj juz tupie nózkami przygotowując swe magincze Renifery...

Co poniektórzy szykuja się na odwiedziny Aniołka, a inni też znów wyczekują Dziadka Mroza.

W tej radosnej bądź co bądź atmosferze zachęcam do sprawienie swojej rodzinie i najbliższym prezentu w formie domeny internetowej.

Gwarantuje Wam iż spełnią sie ich najskrytsze marzenia, a prezent ów będzie Wam przypominany każdego roku, bowiem będzie on wyjątkowy.

I tak w radosnym zbiorze wszytskich domen całego świata chciałbym z pomocą Elfów przedstawić listę najpotrzebniejszych prezentów tego sezonu na długo wszekże przed sezonem wariacji zakupowych. Kupując dziś oszczędzisz sobie nerwów przed samymi świętami.

i tak:

GazetaSport.pl - pomyśl o swoim Ojcu i kup mu jego upragnioną gazetę która nigdy nie będzie przeterminowana i zawsze aktualna

SportoweZakłady.pl - podaruj swemu bratu, tę domenę aby nigdy nie czuł się oszukany przez "Rysia", "Fryzjera" i sp. z o.o., a także innych dziwnych firm i gangów mieszczących się w Giblartarze, bądź w Wiedniu

MebleSwarzędz.pl - dla swojej żony w końcu zawsze marzyła o tym aby stylowo urządzić wasze mieszkanie

MałyBiałyDomek.pl lub BiałyDomek.pl dla teściowej, aby w końcu zrozumiała że Twoja święta gościnność ma równeiż swoje granice, a jej spontaniczne odwiedziny trwające już 8 lat dobiegły już końca i czas wrócić do siebie

ChlopskaZagroda.pl - dla teścia, niech w końcu wróci do korzeni, niech nie wstydzi się w restauracji jeść nożem i widelcem, niech będzie miał swoje miejsce gdzie prześność jest nagrodą za znój i trud codziennego zycia

AptekaKrólewska.pl + nIDN - dla Mamy niech wie jak dbasz o jej zdrowie o to aby nigdy jej niczego nie zabrakło

CzasHerbaty.pl dla siostry aby zawsze miała dostęp do najlepszych mieszanek z dalekiego Orientu i nie narzekała przy każdej okazji że nie masz zielonej herbaty

W końcu dla twego syna który skończył już co prawda dopiero 14 lat ale w niejednym temacie jest lepiej wyedukowany niż Ty sam, aby nie błądził po porywistych meandrach i wirach rwącego internetu i znalazł przyjazną przystań, port pełen ciepła i zrozumienia, podaruj mu Laski.Sex.pl niech wie że zależy Ci na nim i jego porpawnej i nieskażonej edukacji

A wszystkich domen jest 67

I sam już naprawdę nie wiem

Która trafi pod Twoją strzechę

Da Tobie i bliskim największą uciechę.

Pełna lista numer czysta

Zbieżność nazwisk pseudonimów przypadkowa.

Posted

Kolega mało poważny.

Podbiliśmy do Niego z ofertą na jedną z domen z propozycją zakupu za 100 zł. Cena kup teraz jaką wystawił to 150 zł.

Dzisiaj odpowiada na ofertę jednocześnie podwyższając cenę kup teraz ze 150 zł na 250 zł.

Super sprzedawca. Pojawia się klient podbija mu się cenę....

:)

Gratuluje uczciwości kolego

;)

Posted

Kochaniutki

Prowadziliśmy baaaardzo obfitą rozmowę poprzez e-mail

Ne chciałeś kupić w cenie chciałeś dać 30% mniej niz Kup Teraz

Przez to że w ogóle napisałeś odkryłem swój błąd.

Szukałeś okazji? Znalazłeś ją? Nie kupiłeś? I masz jeszcze pretensje, łącznie z tekstami o łamaniu Kodeksu Cywilnego itd.

Skup się na swoim życiu zacznij czytać gazety lub czasopisma.

Miłośniku Prawa i Sprawiedliwości

Kieruję Tobie przekaz otwarty

Chciałeś kupić trzeba było kupować.

Ja znalazłem swój błąd i go naprawiłem.

Nie jedź mi po ambicji bo Ciebie na to nie stać.

Chcesz zszargać mi opinię na forum mam to gdzieś.

Ale przestań mieć już pretensje do garbatego że ma dzieci proste.

Bo to po porostu jest nudne.

Miałeś 24 godziny na to żeby wykorzystać moja pomyłkę, zadałes pytanie to Ci na nie odpowiedziałem.

Trzeba było brać jak było, a jak nie ma to nie ma.

Oranżady w woreczkach foliowy ze słomką tez już nie ma a wg mnie i wielu innych powinna być i to w cenie w jakiej była kiedyś.

I przestań mi tu prywatne wycieczki robić. Skończ już temat i zajmij się jakąś poważną robotą. :blush: