Jump to content

Aukcje first minute

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć.

Mam wystawionych kilkadziesiąt dobrych domen generycznych na aukcjach first minute. Chciałbym je w jakiś sposób (nie łamiąc regulaminu) wypromować na tym forum, ponieważ jestem przekonany, że wiele osób z di.pl byłaby zainteresowana tymi domenami. Myślę, że temat promocji aukcji first minute na di.pl powinien zostać poruszony, w końcu dotyczy wielu z Nas.

Pozdrawiam,

Ores

Edited by Ores
Posted

a ja zauważyłem że nawet "grube ryby" wystawiają tam swoje domeny... To pytam kto ma tam kupować? Grubych licytacji tam raczej nie będzie :/

Posted

Ja mam podobny problem, ale nie zakładam w związku z tym osobnych tematów (moje domeny na FM może nie są tak generyczne jak Twoje :blush: )

Wogóle wydaje mi się, że przy próbie sprzedaży domen od maja tego roku (a poświęcam się temu mocno jak na moje możliwości - minimum 2-3 godziny dziennie), to wykorzystałem już wszystkie znane mi sposoby, a i tak efekt jest słaby. FM mnie trochę podbudowało w swoich założeniach (+ sprzedaże, które ujrzałem w pierwszych dniach), wszedłem w to i też kicha :)

S.F.

alpine5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.