Jump to content

kuchenneinspiracje.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam panowie i panie

Krotka pilka co myslicie? IMO co najmniej dwa zastosowania : portal o gotowaniu, dla producenta mebli kuchennych

Prosze o opinie

Pozdrwaiam :)

Edited by karcho
Posted (edited)

Zarezerwowalem odrazu z "-" . W kolejce na rejestracje czeka teraz... Jak cos zeby nikt nie zablokowal tematu. Zaraz bedzie juz napis ze zarejestrowana :)

Prosze o jakas opinie ;)

Pozdrawiam!

Edited by karcho
Posted

Bardziej podchodzi mi to drugie zastosowanie :) Domena bardzo ładna, aczkolwiek nie sądzę aby KK sam wpadł na to, aby wklepać ją do wyszukiwarki i zgłosić się z propozycją zakupu, więc trudny kawałek chleba...

Posted (edited)

Jedyne co mi przychodzi na myśl to katalog z "kuchennymi inspiracjami" (zdjęcia) - ale widzę to bardziej w formie drukowanej niźli online.

Edited by Jarek17
Posted
Jedyne co mi przychodzi na myśl to katalog z "kuchennymi inspiracjami" (zdjęcia) - ale widzę to bardziej w formie drukowanej niźli online.

Ok dzieki za opinie - przyda sie na przyszlosc. Chociaz osobiscie pomyslelismy o zupelnie roznych rzeczach :P Jak dla mnie domena pasuje do gotowania, mebli kuchenych, firmy projektujacej kuchnie itp itp :rolleyes:

:ph34r:

Dzieki za wyceny, jezeli ktos jeszcze chce wtracic 3 grosze to zapraszam!