Jump to content

Portfolio domen .PL pod nazwą .EU

Recommended Posts

Posted (edited)

Mam pewien dylemat organizacyjno - marketingowo - PiaRowy :)

Czy uważacie, że dobrym pomysłem jest umieszczenie swojego portfolio (w którym 90% to domeny PL, a 10% to domeny EU) pod domeną www.ŚwiatDomen.eu? Oczywiście mam także nonIDN. Czy sprzedaż domen .PL pod domeną .EU nie wygląda mało profesjonalnie? Czy nie będę robił w ten sposób darmowej reklamy właścicielom domen www.SwiatDomen.pl oraz www.ŚwiatDomen.pl? ;)

Edited by Konrad
Posted

O profesjonalizmie moim zdaniem świadczy sposób robienia interesów a nie końcówka w portfolio domen. Przy czym jak ktoś już zapamięta nazwę to pewnie zapomni o jaką końcówkę chodziło i wstawi .pl, więc niezamierzona darmowa reklama z Twojej strony może zaistnieć.

Ja bym jednak poszukał czegoś .pl, był już taki topik w dziale "kupię" - już za parę stówek znajdzie się coś sensownego (np. tez i u mnie SkarbiecDomen) :)

Posted

Pod ŚwiatDomen.eu zamieść tylko domeny .eu natomiast pod .pl załatw coś innego. Oba potwolia niech się promują nawzajem.

# DomenyKomercyjne.pl

# Adresomania.pl

Posted
Już za parę stówek znajdzie się coś sensownego (np. tez i u mnie SkarbiecDomen) :)

;)

Pod ŚwiatDomen.eu zamieść tylko domeny .eu natomiast pod .pl załatw coś innego. Oba potwolia niech się promują nawzajem.

# DomenyKomercyjne.pl

# Adresomania.pl

Już nad tym myślałem, to chyba najlepsze rozwiązanie, tym bardziej, że prognozy dla domen .EU są dosyć dobre i przy odrobinie szczęścia polski rynek będzie się rozwijał również w tym kierunku :P